síbaleset gokart autóversenyzés kóma Forma-1 világbajnok fiú Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher fia, Mick tehetséges versenyző. A hétvégén vb második helyezést ért el a FIA gokart-világbajnokságán, ám ő nem elégedett.

Ahogy mondani szokták, nem esett messze az alma a fájától: Michael Schumacher egykori Forma-1-es legenda fia, a mindössze 14 éves Mick egyre jobb eredményeket ér el a sportban. Vasárnap Franciaországban rendezték meg a FIA hivatalos gokart-világbajnokságát, amelynek KF-Junior kategóriájában Mick Schumacher is rajthoz állt, Mick Junior néven. A fiú végül második lett a brit Enaam Ahmed mögött – hat másodperces hátránnyal – írja a motorsportal.hu.

Forrás: http://mauriciobaiz.com

„Természetesen büszke vagyok erre a fontos eredményre, viszont az egyértelmű célom, hogy világbajnok legyek. De még csak karrierem elején járok" – nyilatkozta Mick a La Gazzetta dello Sportnak a futam után. A Speedweek beszámolója szerint az ifjabb Schumacher később Peter Kaiser társaságában pár könnycseppet is elhullajtott. Annak idején ő egyengette édesapja, a hétszeres Forma-1-világbajnok pályafutását is.

Micknek semmi oka az elkeseredettségre, hiszen kemény időszakon van túl. Édesapja tavaly december szenvedett életveszélyes síbalesetet, majd fél évig kómában feküdt. Nemrég hazaengedték a kórházból, Schumi állapotáról pontos információkat azonban nem tudunk.

Így versenyzett Schumacher fia:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.