Megemlékeztek az 1 éve meggyilkolt soroksári nőről

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság kocogás koszorú DNS megemlékezés futás Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön néhány futó megemlékezett az egy éve brutálisan meggyilkolt soroksári családanyára. A nő férje és kisfia pedig megkoszorúzta azt a helyet, ahol a tragédia történt.

Már egy éve, hogy megölték a kocogni indult nőt, Kardosné Gyurik Krisztinát Soroksáron. Csütörtökön futók emlékeztek meg az asszonyra. A sportolók a Boráros térről indultak, hogy elfussanak odáig, ahol tavaly szeptember 25-én megtalálták Krisztina holttestét. A nő családja csendben emlékezett az asszonyra. Férje és kisfia megkoszorúzta a sírt, valamint azt a helyet, ahol a gyilkosság történt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„Egy év eltelt, de nem lett könnyebb az életünk. Nagyon fáj a feleségem elvesztése" – mondta a Blikknek Kardos Lajos, aki szerint kisfiát is nagyon megviselte az évforduló.

A rendőrség a gyilkosság egyéves évfordulója előtt egy nappal jelentette be, hogy két férfi DNS-ét azonosították a holttesten és a helyszínen. A hatóság hozzátette, a nő eldurvuló bántalmazást szenvedett el, meztelenre vetkőztették, megkötözték és megfojtották. Az ügyben összesen 7,2 millió forint nyomravezető díjat tűztek ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.