Idén is Liptai Claudiáról fantáziál a legtöbb magyar

Forrás: Tv2 -
Brad Pitt nők Vastag Csaba George Clooney magyar Dukai Regina Shakira hétvége Liptai Claudia romantika Emma Watson Angelina Jolie Ördög Nóra férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 2014-es internetes felmérés szerint míg a magyar nők leginkább Brad Pittel töltenének együtt egy romantikus hétvégét, addig az uraknál Liptai Claudia a nyerő. Tavaly is ő vitte el a pálmát, akkor Brad Pitt a 3. helyen végzett.

A Szállás.hu kikérdezte látogatóit: melyik hírességgel mennének el szívesen egy kettesben töltött hétvégére? Körülbelül 11 ezer válaszadó vett részt a felmérésben, amelynek eredménye szerint a hölgyeknél Brad Pitt vezette a sort, az urak pedig legszívesebben a magyar műsorvezetővel, Liptai Claudiával maradnának kettesben.

Forrás: Tv2

Persze egy-egy celeb népszerűsége korosztályonként változik: míg Richard Gere a 40 feletti hölgyeknél vezeti a toplistát, addig a húszas éveiben járó lányok a vámpírsorozatból ismertté vált Ian Somerhalderről fantáziálnak leginkább. A férfiaknál sem másabb a helyzet: Dukai Regináról és a feminizmusért felszólalt Emma Watsonról a fiatalok preferálják jobban, az idősebbek inkább Ördög Nórával vagy a fentebb is említett Liptai Claudiával töltenék együtt a hétvégéjüket. A frissen összeházasodott Brad Pitt-Angelina Jolie duó tagjai azonban „örök klasszikusok," ők minden korosztály népszerűségi listáján ott szerepeltek.

A 3 legvonzóbb híresség a magyar férfiak számára:

1. Liptai Claudia
2. Angelina Jolie
3. Shakira

A 3 legvonzóbb híresség a magyar nők számára:

1. Brad Pitt
2. Vastag Csaba
3. George Clooney

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.