Könnyítsd meg a szelfizést egy óriási bottal!

Forrás: Instagram -
selfie stick fotózás kép szelfi telefon selfie eszköz fényképezés technika rúd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy egyre nagyobb teret hódított magának a szelfizés, úgy hívta életre az olyan technikai innovációkat, mint az úgynevezett "selfie stick." A nárcizmus következő lépcsőfoka...

Minden valamirevaló szelfiző tudja, hogy amikor maga felé fordítja a telefonját, a kartávolság bizony közbeszól a képkivágás mértékében.

Forrás: Instagram

Ami nem is az egyszemélyes önfotóknál jelent problémát, sokkal inkább akkor, ha egy képen többen is szeretnének szerepelni, vagy épp olyan extrém, esetleg látványos helyszíneken szeretnénk megörökíteni magunkat, mint például utazás közben.

Forrás: Instagram

Ezt a problémát könnyedén áthidalhatjuk akkor, ha beszerzünk egy úgynevezett selfie stickre hallgató eszközt, amelynek végére odarögzíthetjük a telefonunkat vagy a fényképezőgépünket és már kattintgathatunk is.

Forrás: Instagram

Így készül a tökéletes szelfi

Egy kis talpaló azoknak, akik még járatlanok az önfotózásban: a Life.hu összegyűjtötte a leghasznosabb tippeket a legjobb szelfi elkészítéséhez. Kattints a cikkért IDE.
Szex utáni selfie http://www.life.hu/intim/20140401-uj-orulet-hodit-az-instagramon-a-szex-utani-selfie.html Meghitt összebújás szex után? Felejtsd el. Inkább gyorsan készíts magatokról egy képet – közvetlenül utána. Intim Origo Lájkvadászra sikerült Szabó Zsófi szülinapi szelfije http://www.life.hu/bulvar/20140923-szabo-zsofi-szeptember-22-en-unnepelte-26-ik-szuletesnapjat.html Szeptember 22-én töltötte be 26. születésnapját Szabó Zsófi. A celeblányt barátnője, Sarka Kata is felköszöntötte, de például Tóth Gabitól is kapott kisvideós Boldog szülinapot!-dalocskát tegnap Instagramján. TV + Bulvár Origo A világ leggusztustalanabb szelfijét készítette el egy rendőr egy öngyilkossal http://www.life.hu/news/20140906-rendor-szelfizett-egy-ongyilkossal-az-isztambuli-boszporusz-hidon.html Szeptember 1-jén egy férfi levetette magát az isztambuli Boszporusz- hídról. Nem sokkal korábban az egyik rendőr szelfizett egyet a háttérben az öngyilkossal, miközben kollégái megpróbálták lebeszélni tettéről a férfit. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.