hidegfront hideg időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár most még szép idő van, szerda délután érkezik északról a hidegfront, aztán változékony időre számíthatunk, főleg nyugaton - írja az időkép. A frontérzékenyeknek ajánlott sok folyadékot inniuk, hogy kevésbé viselje meg őket a főleg hajnalban egyre zordabb időjárás.  

Csütörtökön reggel helyenként párás lehet a levegő, ideje vastagabban öltözni, a kabátot már semmiképp ne hagyjuk otthon. A változó felhőzettel összefüggésben ingadozó lehet a hőérzetünk, a reumatikus panaszok felerősödhetnek, fájhat a fejünk, vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatunk, a keringési rendszer betegségeivel élőknek ajánlott kerülni a nagyobb megerőltetéssel járó fizikai tevékenységeket.

Forrás: AFP

Aki a fokozottan frontérzékenyek közé tartozik, próbáljon minél több folyadékot inni, lehetőleg tiszta víz formájában.

Változik a távhő és a gyógyszerek ára mától - Drágulhat a kenyérhttp://www.life.hu/news/20141001-valtozik-a-tavho-es-a-gyogyszerek-ara-oktober-2014-oktober-1-tol.htmlVáltozik 800 gyógyszer ára, olcsóbb lesz a távhő, minimálisan emelkedik a lakossági gázár, és új számot kapott az egyetemes belföldi tudakozó is - tudta meg az Origo. NewsOrigoEzen a három szombaton dolgozunk 2015-benhttp://www.life.hu/news/20140924-2015-ben-januar-10-en-augusztus-8-an-es-december-12-en-szombaton-dolgozunk.htmlRendeletben jelölte ki az újévi, augusztus 20-i és karácsonyi ünnepnapokhoz kapcsolódó 2015-ös munkarendet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. NewsOrigoNyugati szomszédainknál leesett az első hóhttp://www.life.hu/news/20140923-ausztriaban-az-alpokban-leesett-az-elso-ho-de-meg-lesz-melegebb-az-idojaras.htmlA csillagászati ősszel együtt mára beköszöntött a hűvös idő. Az Alpokban leesett a hó, de hódara, talajmenti fagyok a hegyekben nálunk is előfordulhatnak.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.