átalakítás mellékhelyiség mosdó Kaliforniai Egyetem Egyesült Államok diák transzneműség hallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt is megéltük: az Egyesült Államokban először transznemű diákok számára alakítanak ki mellékhelyiségeket a Kaliforniai Egyetemen.

Minden egyszemélyes mosdóját nemsemlegessé fogja átalakítani a Kaliforniai Egyetem.

Az intézmény elnöke, Janet Napolitano közleménye szerint a leszbikus, a meleg, a biszexuális és a transznemű hallgatóik számára szeretnék vonzóbbá tenni az egyetemet azzal, hogy minden új és felújított kampuszán helyet kapnak a bárki által használható mellékhelyiségek.

Kaliforniában egyébként a múlt évben fogadták el az első állami törvényt arról, miszerint az állami intézményeknek kivétel nélkül biztosítaniuk kell transznemű diákjaik számára, hogy szabadon dönthessen arról, melyik mosdót használják.

A plasztikai műtétek megszállottja lett a transznemű nő – az eredmény sokkolóhttp://www.life.hu/trend/20140912-a-transznemu-tatiana-williams-a-plasztikai-mutetek-megszallottja-lett-hatalmas-feneke-van.htmlA transznemű Tatiana Williams műtétek és injekciók százaival próbálta elérni, hogy olyan teste legyen, mint Kim Kardashiannak vagy Nicki Minajnak. Az eredetileg fiúnak született Tatiana az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozások megszállottja lett.Trend--Ő nyerte a törökországi transzszexuális szépségversenythttp://www.life.hu/trend/20140625-torokorszag-elso-transzszexualis-szepsegversenye.htmlElső alkalommal rendeztek Törökországban transzszexuális szépségversenyt.TrendOrigoJennifer Lopezt ismét megcsalták – és ismét egy transzszexuális modellelhttp://www.life.hu/intim/20140602-jennifer-lopezt-ismet-megcsaltak-egy-transzszexualis-modellel.htmlJLo barátját, Casper Smartot immár második alkalommal találták együtt transzszexuális modellel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.