Újabb hírességek intim fotója szivárgott ki – ez már a 3. támadás

Forrás: AFP/Leonard Adam -
meztelenség FBI fotó híresség pucér Mena Suvari Cara Delevingne hackertámadás kiszivárgás Anna Kendrick iCloud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kompromittáló fotók szivárogtak ki a hollywoodi hírességek háza tájáról. A hackertámadás harmadik felvonását a The Daily Beast oldal jelentette először, érintett benne egyebek mellett Cara Delevingne modell, Mena Suvari és Anna Kendrick színésznők.

Augusztus végén törte fel először egy hecker a sztárok iCloud-os felhasználóját, így olyan hírességek pucér fotói kerültek a netre, mint például Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, vagy Ariana Grande. Nem sokkal később jött a második kör. Abban Kim Kardashian és Avril Lavigne volt érdekelt. És íme, a hackertámadás harmadik felvonása a celebek ellen. Egyik célpontja az Alkonyatból jól ismert színésznő, Anna Kendrick.

Anna Kendrick Forrás: AFP/Leonard Adam

Ő azonban a szerencsésebbek közé tartozik, hiszen az összes képen fel van öltözve. A színésznő, aki legközelebb a Tökéletes Hang 2-ben lesz látható, a felvételeken barátaival bulizik, dohányzik és sakkozik. Amikor az első pucér képek megjelentek az interneten, Anna a bátyja sms-ét és saját válaszát osztotta meg Twitteren. "Annyira örülök, hogy nem vagy rajta a listán.""Ne izgulj, tesó, az én telefonomon úgyis csak kajáról és mások kutyáiról vannak képek"- írta Kendrick, aki paranoiásnak vallja magát a meztelenkedést illetően, ezért sosem készített magáról ilyen képeket, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljenek. Milyen jól tette!

Cara Delevingne és Mena Suvari is az „áldozatok" között szerepelnek. Közülük azonban egyikük sem kommentálta vagy erősítette meg, hogy tényleg ők vannak-e a feltöltött ruhátlan képeken. A fotókon ugyanis arcok nem láthatók, így megkérdőjelezhető, mennyire valósághűek.

Az FBI közben tovább nyomoz...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.