A fotós, aki rákattant a márványherékre

here fotós fotósorozat művészet márvány férfi Ókori Görögország szobor nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingrid Berthon Moine megelégelte a pucér nők túláradását a művészetben, ezért drasztikus lépésre szánta rá magát és az ókori görög szobrok heréiből állított össze egy sorozatot.

Ingrid Berthon Moine gondolt egy merészet és úgy döntött, itt az ideje, hogy végre az egyik legférfiasabb testrész kerüljön a figyelem középpontjába: a herék. Méghozzá az ókori görög szobrok mértani pontossággal ábrázolt márványgolyói.

Az egyik gyöngyszem a sorozatból Forrás: Inrgid Berthon Moine

A fotóshölgy vélekedése szerint egy olyan világban, ahol a meztelen női testeket ábrázoló művek száma eléri és meg is haladja a női művészek létszámát a legnevesebb múzeumokban, nagyobb szükség van ráirányítani a figyelmet a férfi nemre és szexuális vonzerőre, mint valaha. Aki egyetért Ingriddel, azt irulva-pirulva az alábbi linkre kattintva irányítjuk a hölgy többi művének megtekintéséhez.

Furcsa férfiplasztikák

Berki Krisztián óta tudjuk, hogy a herevasalás nem jelenthet gondot egy hozzá hasonlóan gondolkodó férfinak - de vajon melyek azok a műtétek, amelyeket bevállalnának, hogy jobban nézzenek ki? A Life.hu cikkét IDEkattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.