Igazoltatás után elvették Demcsák Zsuzsa jogosítványát - hosszú időre eltiltották a vezetéstől

Fotó: TV2 -
Demcsák Zsuzsa büntetés autó vezetés hiba jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa az utóbbi időben több ügyével is a figyelem középpontjába került. Korábban válásával kapcsolatos hírekkel volt tele a sajtó, később a Tankcsapda frontemberéhez, Lukács Lászlóhoz fűződő viszonya keltett nagy érdeklődést (felháborodást?), ezúttal pedig a vezetéstől tiltották el.

"Az elmúlt három évben 18 büntetőpontot halmoztam fel, ami automatikusan azzal jár, hogy bevonták a jogosítványomat. A hibáimból tanultam, a büntetések mindegyikét maradéktalanul befizettem. Az utánképzést elvégzem, mint bárki más, és tiszta lappal, sokkal figyelmesebben élem tovább az életem. Természetesen a jövőben még jobban oda fogok figyelni, hogy minden közlekedési szabályt betartsak." – nyilatkozta a műsorvezetőnő.

Fotó: TV2

A Blikk értesülései szerint Demcsák Zsuzsát többször is rajtakapták gyorshajtáson, illetve több ízben telefonbeszélgetés közben vezetett.

Vigyázz, hogy te ne kerülj bajba!

A jelenleg hatályos jogszabályok szerint tizennyolc büntetőpont összegyűjtése esetén azonnal ugrik a jogosítvány, és fél évig biztosan nem is adják vissza. A pontrendszer alapján vezetés közbeni mobilozásért 3, jobbkéz-szabály megszegése miatt 1, ittas vezetés miatt pedig 8 pontot adnak manapság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.