Nincs sokkolóbb művészet, mint a valóság

Forrás: Jon Rafman/9-eyes.com -
bizarr kép fotó felvétel sokkoló autó Google Street View
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz képet válogatott össze Jon Rafman kanadai fotóművész, aki a Google Street View legcsodásabb és egyben legmegrendítőbb felvételeit gyűjtötte egybe.

Balesetek, nyomornegyedek, verekedések és természeti katasztrófák. Volt miből válogatnia Jon Rafmannak, aki a The Nine Eyes of Google Street View nevet viselő projektje keretében kutatta fel és gyűjtötte csokorba a legmegrendítőbb és legfurcsább felvételeket.

Forrás: Jon Rafman/9-eyes.com

Az egész világot járó és utcaképét fotózó autók nem mindennapi felvételeiből ide kattintva nézhetsz még többet.

Forrás: Jon Rafman/9-eyes.com

Törölhetjük magunkat a Google keresőjébőlhttp://www.life.hu/news/20140530-a-google-keresobol-toroltethetjuk-magunkat-egy-uj-rendelet-szerint.htmlFényképes igazolvánnyal és indoklással elérhetjük, hogy töröljék az internetről a múltunk részleteit.NewsOrigoSokkoló videó a plasztikai sebészet retteneteiről (18+)http://www.life.hu/kult/20140915-sokkolo-video-a-plasztikai-sebeszet-retteneteirol-a-17-brusszeli-rovidfilmfesztival-gyoztes.htmlFrédéric Doazan kisfilmje lett a 17. Brüsszeli Rövidfilmfesztivál győztese. A videó a nyugati társadalom szépségideáljának kritikáját fogalmazza meg a sokkoló képsorokkal. Íme.KultOrigoEgy 99 éves néni, aki minden nap varr egy ruhát a szegény gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20140822-egy-99-eves-neni-aki-minden-nap-varr-egy-ruhat-a-szegeny-gyerekeknek.htmlLátott egy dokumentumfilmet, ezért úgy gondolta, segíteni fog. Lilian Weber már túl van a 840. ruhán.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.