Elviselhetetlen és vicces emberek összezárva – elindult A szoba castingja

Forrás: Thinkstock -
Interaktív társasjáték Katz-videó A szoba Katz Dávid jelentkező casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország első interaktív, élőben közvetített reality-társasjátékára már nagyban folyik a válogatás. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid szívatja az eddigi jelentkezőket, akik még nagy valószínűséggel nem tudják, mire vállalkoztak.

Meghökkentő, vicces arcokból nem lesz hiány A szobában. Katz Dávid korábban az utca emberét, most pedig egy kis kedvcsinálásként az eddigi jelentkezőket próbálta zavarba hozni, több-kevesebb sikerrel. Ilyen felhozatal mellett biztos nem fogunk unatkozni a képernyők előtt! Íme:

A jelentkezés még tart, úgyhogy ha kedvet és bátorságot érzel, hogy ezekkel az arcokkal versenyezz a bejutásért, hiszen a tét óriási: a nyertes több millió forint értékű jutalommal térhet majd haza. Még van időd jelentkezni!

Ha még nem hallottál A szobáról

A 11 játékosnak egy hónapja lesz, hogy megmutassa magát a közönségnek, és kivívja annak tetszését. Alapesetben mindenkinek 3 napja van A szobában, egy társsal, és minden harmadik nap végén a nézők döntenek a távozás és maradás kérdéséről. Ha szeretnél te is ringbe szállni a többmilliós nyereményért, nézd meg, kik a leendő versenytársaid, és jelentkezz az info@aszoba.hu e-mail címen, hiszen még semmi nem dőlt el!
Hózáport "jósolnak" a jövő hétre - Elő a meleg kabátokkal! http://www.life.hu/news/20141019-hozapor-lehet-a-hegyekben-2014-oktobereben-hidegre-fordul-az-idojaras.htmlZápor, zivatar és akár még hózápor is várható a jövő héten. A hétvégén a leghidegebb órákban már mínusz 2 Celsius-fokig is hűlhet a levegő, a hegyekben akár hózápor is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.NewsMicsoda színkavalkád! Ezeket a házakat élőben is megnéznénkhttp://www.life.hu/news/20141019-szines-hazak-a-vilag-minden-tajarol.htmlGyönyörű, színesre festett házakat szedett össze a Boredpanda a világ minden tájáról. Mi pedig úgy gondoltuk, hogy az egyre szürkébb őszben megmutatjuk nektek. NewsOrigoKidurrant a gigantikus szexjátékszer - análdugó nélkül maradt a párizsi Vendome térhttp://www.life.hu/news/20141018-kidurrant-a-parizsi-vendome-teren-elhelyezett-oriasi-karacsonyfa-ami-leginkabb-egy-szexjatekszerhez.htmlAhogyan korábban megírtuk, kortárs művészeti fesztivált rendeznek október 21 és november 1 között Párizsban. A francia főváros tereit műalkotások lepték el, amelyek közül az egyik máris kiverte a biztosítékot. Sőt, ezúttal még inkább magára vonta a figyelmet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.