evolúció szex szexuális halfaj megtalálás kihalt faj millió ikra megtermékenyítés élőlény eredet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csekély 385 millió évvel ezelőttre nyúlik vissza és egy, mára kihalt halfajhoz köthető a szex. Ki gondolta volna?

Egy ausztrál kutatócsoport szerint a Microbrachius dicki nevű őshalfaj volt az első élőlény a Földön, aki ikrarakás helyett belső megtermékenyítéssel szaporodott.

A nagyjából 8 centiméter hosszú állat körülbelül 385 millió évvel ezelőtt élt a Skócia közeli tavakban és nagy valószínűséggel hozzájuk köthető a szexuális evolúció kezdőpontja. A kutatás vezetője, John Long vélekedése szerint a Placodermi nevű, már kihalt halosztály hímtagjai egy L alakú nyúlvánnyal akaszkodtak a nőstények csontlemezére, miközben egymásnak oldalt álltak. Mi több, Long elmondása alapján ezek az élőlények lehettek az elsők, akik variálták is a különféle, érdekesebbnél érdekesebb pozíciókat a még sikeresebb végkimenetel érdekében.

Szexpartik és dühkitörés munkaidőben – ezek a legdurvább irodai jelenetek a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20141018-a-filmtortenelem-legemlekezetesebb-irodai-jelenetei-egy-csokorban.htmlA filmtörténet legemlékezetesebb irodai jelenetei egy csokorban.KultOrigoDelfinnel szexelt egy kutatónő (18+)http://www.life.hu/news/20140612-delfinnel-szexelt-egy-kutatono-margaret-howe-lovatt-az-1960-as-evekben.htmlA botrányos eset még az 1960-as években történt egy NASA által finanszírozott kísérlet közben. Egy nő, aki beszélni tanította az állatot, állítólag intim kapcsolatba is került vele... Grrr!!!News--Újra kitálalt a pornófogyasztási szokásainkról az egyik legnagyobb szexoldalhttp://www.life.hu/intim/20141008-pornhub-statisztika-arrol-milyen-pornora-keresnek-ra-a-nok-leszbikus-szex-es-kim-kardashian.htmlSzámtalan cikk született már a pornóról. A letöltéséről, a nézéséről, a férfiak függőségéről és a filmforgatásokról. Végtelen számú felmérés és tengernyi kutatási eredmény dokumentálja, ki mire izgul otthon, és a brit kutatók is előszeretettel kukucskálnak be mindennapjaink önkielégítési szokásaiba. Aki azonban hihetőbb adatokra éhezik, most a világ egyik legnagyobb pornóvideós oldalának adataira is támaszkodhat. Lássuk hát, ők hogyan látnak minket, vagyis hétköznapi pornófelhasználókat!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.