Nem akarunk megijeszteni, de mindenféle riasztást kiadtak

Forrás: AFP -
eső Országos Meteorológiai Szolgálat hidegfront időjárás lehűlés Szél riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat megyére piros, hétre pedig narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a viharos szél és a nagy mennyiségű csapadék miatt. Jön a hidegfront!

Éjszaka Magyarországot nyugat felől markáns hidegfront éri el erős lehűléssel, viharos széllel, jelentős csapadékkal. A front előtt az éjszaka első felében a Nyugat-Dunántúlon intenzív zivatar is kialakulhat, felhőszakadás, viharos szél, esetleg jégeső kíséretében – írja a met.hu.

Forrás: AFP

A front átvonulását heves szélrohamvonal kíséri, elsősorban a Dunántúlon és Pest megyében átmenetileg 100-110 km/h-t meghaladó széllökésekkel. Szerdán napközben az északnyugati szelet továbbra is viharos (60-80 km/h) széllökések kísérik, de 90 km/h fölötti lökés már nem valószínű. A szél az esti óráktól kezd lényegesen mérséklődni. A Tiszántúlt leszámítva szerda estig területi átlagban 20-30, a Nagykanizsa-Eger tengely mentén 30-40 mm csapadékra van kilátás.

Vasárnap ne felejtsd el visszaállítani az órád!http://www.life.hu/news/20141021-vasarnap-hajnalban-3-orarol-2-orara-kell-visszaallitani-az-orakat-kezdodik-a-teli-idoszamitas.htmlHétvégén ismét állítjuk az órákat, kezdődik a téli időszámítás! Innentől kezdve tudatosul bennünk, hogy vége a nyárnak és jönnek a hideg, borongós téli hónapok...News--Megvan a végleges ítélet: 5 év börtönt kapott Pistoriushttp://www.life.hu/news/20141021-oscar-pistorius-baratnoje-megolesevel-vadolt-paralimpiai-sportolo-5-ev-bortont-kapott-ez-a-vegleges.htmlVégre megvan a végleges ítélet a barátnője megölésével vádolt paralimpikon, Oscar Pistorius ügyében. A sportoló 5 év börtönt kapott.News--Elviselhetetlen és vicces emberek összezárva – elindult A szoba castingjahttp://www.life.hu/news/20141020-a-szoba-magyarorszag-elso-interaktiv-reality-tarsasjatekanak-castingja-mar-elindult-ime-a.htmlMagyarország első interaktív, élőben közvetített reality-társasjátékára már nagyban folyik a válogatás. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid szívatja az eddigi jelentkezőket, akik még nagy valószínűséggel nem tudják, mire vállalkoztak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.