Tinilányok molesztálásával vádolnak egy rendőrt

Forrás: Thinkstock -
tinilány szexuális erőszak alezredes molesztálás Törd meg a csendet! rendőr tábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vád szerint egy dunántúli város rendőr alezredese nyári táboroztatások alkalmával szexuálisan molesztált tinilányokat. K. József ügyét zárt ajtók mögött tárgyalja a Kaposvári Törvényszék.

K. József alezredes még tavaly nyáron is több sajtóorgánumban lelkesen nyilatkozott az általa vezetett nyári táborokról és módszereiről, amelyekkel drog- és családi problémákra talált megoldást. Aztán robbant a bomba. K. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezték, a Szekszárdi Nyomozó Ügyészség nyolc lány sérelmére elkövetett kiskorú veszélyeztetése és kétrendbeli hivatali visszaélés bűntettével vádolja az 50 éves, kétgyermekes családapát – számol be a Bors.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A vád szerint a kirándulások alkalmával igyekezett a lányokhoz közel kerülni, néha egy medencében fürdött velük, és szexuálisan zaklatta őket. Étterembe vitte őket, bizsukat, néha fehérneműket és ruhákat vásárolt nekik.

Összesen 21 lánnyal próbált intim viszonyt kialakítani. A beleegyezésükkel két lánnyal szexuális kapcsolatot létesített, az egyik még nem volt 18 éves. Hat másik lánnyal szeméremsértő cselekményeket végeztetett, egyikük még gyermek volt, vagyis nem töltötte be a 14. életévét.

A lap utolért egy nagyszülőt, akinek unokája tavaly júliusban részt vett a táborozáson. „Rajongva beszélt az alezredesről, Józsinak szólította, mint minden gyerek. A férfi mindenkivel nagyon közvetlen viszonyt alakított ki. Az unokám fiú, így hála istennek, őt nem érte molesztálás" – mesélte a nagyszülő.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Szexuális erőszak esetén hívható a NaNE segélyvonala is a 06-80-505-101 számon (hétköznap este 6 és 10 között), illetve a KERET koalíció is elérhető az ingyenesen hívható kék számon, a 06-40-630-006-on!
Mindhárom vonalon felkészült szakemberek fogadják a hívásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.