Vastag kabátot és sálakat elő! Marad az eső és a hideg a hosszú hétvégére

Forrás: Thinkstock -
eső hidegfront hideg időjárás sál hosszú hétvége kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ki akarsz mozdulni a hosszú hétvégén a családdal, vagy elmennél sportolni, barátnőzni, vásárolni, nem árt a réteges öltözet és a meleg holmi. Íme, a részletes időjárás-jelentés.

Ahogy a Life.hu is megírta, kedd éjjel ért el minket a hidegfront esővel, széllel, ami marad is egy időre, úgyhogy érdemes lesz odafigyelned!

Forrás: Thinkstock

Csütörtökön akár 17 fok is lehet napközben, de jellemzően inkább 8-12 fok között lesz a hőmérséklet. A délután felhős lesz, és sok helyen várható nagy mennyiségű eső, zápor, és erős széllökések – írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken borús idővel indul a nap, délután lesz egy kis esély napsütésre. A nap első felében sokfelé lehet nagy mennyiségű csapadék, de a nap folyamán egyre kevesebb eső várható. Délután sok helyen lesznek erős széllökések, ez estére mérséklődik majd. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6-12 fok között alakul.

Szombaton
egy kicsit enyhül az idő, már biztosan lesz részünk napsütésben a felhők mellett, de a szél még néhol felélénkülhet. Napközben 10-15 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Vasárnap
már csak közepesen lesz felhős az ég, és a szél is mérséklődik. Ezen a napon már csapadék sem várható, de a hőmérséklet még 9 és 14 fok között marad, úgyhogy ne csapjon be, hogy süt a nap, öltözz melegen!

A Life.hu tippje: Ha el akarod kerülni a kiadós megfázást, mindenképp legyen nálad esernyő vagy esőkabát, vegyél vastagabb kabátot, sálat, és melegebb csizmát!

Turbózd fel az immunrendszered! Íme, a legjobb vitaminok, turmixok, zöldségek, amelyekkel egészséges maradsz! Kattints IDE a részletekért!
Nem akarunk megijeszteni, de mindenféle riasztást kiadtakhttp://www.life.hu/news/20141021-riasztast-adtak-ki-az-egesz-orszagra-jon-a-hidegfront-lehulessel-viharos-szellel.htmlHat megyére piros, hétre pedig narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a viharos szél és a nagy mennyiségű csapadék miatt. Jön a hidegfront!NewsAFPElviselhetetlen és vicces emberek összezárva – elindult A szoba castingjahttp://www.life.hu/news/20141020-a-szoba-magyarorszag-elso-interaktiv-reality-tarsasjatekanak-castingja-mar-elindult-ime-a.htmlMagyarország első interaktív, élőben közvetített reality-társasjátékára már nagyban folyik a válogatás. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid szívatja az eddigi jelentkezőket, akik még nagy valószínűséggel nem tudják, mire vállalkoztak.News--Nincs sokkolóbb művészet, mint a valósághttp://www.life.hu/news/20141020-a-google-street-view-legmegrenditobb-es-legsokkolobb-fotoi-jon-rafman-gyujtesebol.htmlTöbb száz képet válogatott össze Jon Rafman kanadai fotóművész, aki a Google Street View legcsodásabb és egyben legmegrendítőbb felvételeit gyűjtötte egybe.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.