Fűszert csináltak a halottakból a kannibál testvérek

Thinkstock -
holttest kannibalizmus fűszerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két pakisztáni fiatalember, Mohammad Arif Ali és testvére, Mohammad Farman holttesteket loptak el a helyi temetőből, hogy aztán megegyék őket.

A helyi hatóságok számára se Arif, se a testvére nem ismeretlen: 2011-ben két évre börtönbe zárták őket, miután kiderült, hogy a temetőből eltűnt egy 24 éves nő holtteste. A rendőrség kiterjedt nyomozásba kezdett, így jutott el az Ali testvérekhez, ahol holttestet végül nem, csak egy nagy lábos curryt találtak. A vizsgálat végül kiderítette, hogy a testvérek az eltűnt holttestből készítettek ételt - írja a Hír24.

Thinkstock

A kannibálokat ezután két évre lecsukták, csakhogy áprilisban kiszabadultak, és gyakorlatilag azonnal „munkához is láttak". A gyanú szerint a fivérek április óta legalább 100 holttestet lophattak el és dolgozhattak fel otthonukban. Ezúttal azonban nem egy család, hanem a szomszédok buktatták le őket, miután jelentették, hogy egy ideje meglehetősen furcsa bűz terjeng a testvérek háza körül.

A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett, ahol megtalálták egy hároméves kisfiú fejét. A két férfit azonnal őrizetbe vették, előzetes letartóztatásban várják a sorsukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.