Letícia királyné még sosem járt ilyen közel Magyarországhoz

osztrák megnyitó Letícia spanyol királyné Hollandia utazás kiállítás Magyarország Bécs miniszter stílus kosztüm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol uralkodónő egy bécsi kiállítás megnyitója kedvéért utazott az osztrák fővárosba.

Legutóbb még Hollandiába látogatott férje, Fülöp király oldalán Letícia királyné, a héten pedig már egy bécsi kiállítás megnyitóján játszott kulcsszerepet – ezúttal azonban egyedül.

Forrás: Casa De S.M. El Rey

A stílusikonná avanzsálódott Letíciát a Hofburg kastélyban üdvözölte az osztrák miniszter, Heinz Fischer és felesége, Margit, hogy aztán együtt vegyék az irányt a Bécsi Szépművészeti Múzeumhoz. Letícia királyné elegáns és sikkes volt, mint mindig: Chanel kosztümjéhez egy fehér blúzt és egy színben harmonizáló magas sarkút húzott.

Kezdhet rettegni Katalin hercegnő

VI. Fülöp királlyá koronázásaután újabb stílusikonra lett figyelmes a világ: Letícia királyné méltán követeli a divatkirálynőknek járó koronát, páratlan ízlése és gardróbja mindig elegáns, divatos és igazodik a királyi dresscode-hoz - a királyné stílusát bővebben ITT fejtegettük. Ám nem Katalin és Letícia az egyedüli, aki méltó helyét követeli a divatozó uralkodónők porondján: Maxima holland királyné páratlan stílusérzékéről ITT olvashatsz bővebben.
Magyar művész a leghaladóbb képzőművészek között Bécsbenhttp://www.life.hu/kult/20140704-magyar-muvesz-allit-ki-a-leghaladobb-kepzomuveszek-kozott-becsben.htmlKözép-Európa fiatal művészeinek különleges alkotásait nézheted meg Bécsben augusztus 31-ig. Nem kis büszkeségünkre a kiállítók között magyar alkotás is van: Molnár Gergely fiatal festőművész is bemutatkozott. Kult--Sokkoló fotó: ijesztően lefogyott Letícia királynéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140812-leticia-kiralyne-ijesztoen-lefogyott.htmlA spanyol királyné nem sűrűn mutatkozik vállait kivillantó ruhadarabban – az alábbi fotót elnézve érthető, mi az oka. Nagyon vékony :(Ez Zsír!--Szexisek, híresek és gyönyörűek: 4 Chanel-arc a 2000-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20141016-chanel-numero-5-parfumot-vilagsztarok-reklamoztak-brad-pitt-gisele-bundchen-estella-warren-audrey.htmlA Numero 5 nemcsak a Chanel, de valószínűleg a világ egyik legismertebb parfümje immár 1921 óta. Az elmúlt majd' száz évben számos világsztár volt a termék arca, a legújabb kampányban a gyönyörű Gisele Bündchen kápráztat el bennünket. Nem tagadjuk, mi is imádjuk a Chanel-reklámokat, így meg is mutatjuk négy kedvencünket a 2000-es évekből. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.