Budapest lett a világ 3. legjobb városa

Forrás: Pinterest -
kávézó New York kávéház főváros Magyarország fürdő Budapest Firenze Charleston (Dél-Karolina) Gerbeaud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Business Reader olvasóinak értékelése szerint az olasz Firenze, a dél-karolinai Charleston és a magyar főváros a világ három legjobb városa – pontosan ebben a sorrendben.

Ismét rólunk áradoznak külföldön. Ezúttal a Business Reader olvasói dönthették el, a világ mely városát tartják a legjobb helynek. Eszerint pedig Budapest bizony benne van a top háromban: főképp a legendás kávéházakat, mint a New York Kávéházat és a Gerbeaud-t emelték ki, illetve a 16-17. században épült fürdőinket, köztük a Rudast és a Királyt.

Forrás: Pinterest

Imádják Budapestet külföldön

Nem vitás: a magyar főváros népszerűsége töretlen. Tavaly az egyik legnívósabb brit utazási magazin a világ második legjobb városának választották Budapestet, miután előtte már egyszer eldöntötték az angolok: Budapest az egyik legkedvencebb úticéluk. A világsztárok is imádják fővárosunkat:ITT összegyűjtöttünk néhány híres klipet, amelyet nálunk forgattak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.