Meghalt Mittelholcz Dóra újságíró

Forrás: Facebook/Mittelholcz Dóra -
halál Mittelholcz Dóra újságíró író méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mittelholcz Dóránál négy éve diagnosztizáltak méhnyakrákot. 33 éves volt.

Elhunyt Mittelholcz Dóra író és újságíró – írja az index.hu. Dóránál 2011-ben diagnosztizáltak méhnyakrákot, éveken át tartó kezelését és egészségügyi állapotát Tündérmese kis szépséghibával – Egy méhnyakrákos lány négy éve című könyvében írta meg. A könyv bemutatóját nemrég tartották meg.

Forrás: Facebook/Mittelholcz Dóra

Mittelholcz 1999-ben kezdett el dolgozni a Metropol napilapnál, később a Nők Lapja Caféhoz került, majd a Kultography blogot is vezette. Az újságírás mellett az egyik legnagyobb telekommunikációs vállalat fogyasztói kommunikációs vezetője és a Nemzeti Táncszínház PR-menedzsere volt.

Ugyanebben a hónapban veszítettük el Prikrill Zsuzsit, a méhnyakrákkal küzdő sztriptíztáncosnőt. A Soffi zenekar énekesnőjével, Pete Zsófival szintén a kór végzett: ő is 33 éves volt. A betegség megelőzhető - a Life.hu tünekekről, okokről és szűrésről szóló írását ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.