Milliókat költött egyetlen este alatt Miley Cyrus

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Miley Cyrus amfAR gála kutatás felajánlás millió jótékonykodás dollár AIDS rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Egy kicsit részeg vagyok" – mondta az énekesnő az AmfAR-gálán, miután milliókat ajánlott fel csupa-csupa jótékony célokra.

Nem csupán vetkőzni tud a nyelvét nyújtogatni nagyon szerető Miley Cyrus: úgy tűnik, a pénzköltéshez is legalább ennyire ért. Főleg, ha a jó ügyről van szó.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Így lett vetkőzőművész Miley Cyrusból

Pályája elején még csak sütilányka volt, az egykori Hannah Montanának sikerült maga mögött hagynia a kislányos gardróbját, hogy minél többet és minél feltűnőbben mutathasson meg magából - a Life.hu Miley-ról szóló cikkét ide kattintva olvashatod el.
Napi sokk: Miley Cyrus mellbimbóban bulizotthttp://www.life.hu/bulvar/20140907-miley-cyrus-mellbimbojat-takarta-el-es-ugy-bulizott-a-new-york-fashion-weeken.htmlMi is sokat láttunk már, és Miley is igyekezett az elmúlt években sokkolni az embereket, de a legutóbbi szettje mindent felülmúlt. TV + Bulvár--Sütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20131119-miley-cyrus-enekesno-tinisztar-november-23an-lesz-21-eves-ime.htmlMiley Cyrus november 23-án tölti be a 21. életévét, vagyis hivatalosan is nagykorú lesz. A tinisztár korábban loknis, babás kishercegnőként pózolt a vörös szőnyegen, oldalán az ifjú szőke herceggel, Liam Hemsworth-szel. Mára azonban minden megváltozott: a vőlegénye megpattant, Mileyból pedig egy vadóc, popsirázó, igencsak extrovertált sztár lett, aki igyekszik minden eseményen feltűnést kelteni. A Life.hu sem mehetett el Miley botrányhőssé válása mellett, így szülinapja alkalmából összeszedtük az 5 legemlékezetesebb szettjét. Volt miből válogatni!Trend--Miley Cyrus sminkje lépésről lépésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140224-hogyan-legyek-jo-no-miley-cyrus-sminkje-lepesrol-lepesre.htmlMiley Cyrus folyik a csapból is, jelenleg ő a legbotrányosabb tinisztár, akiről csak tudni lehet. Sok mindenben nem értek vele egyet, de a sminkje legalább szép. Ma ezt koppintjuk le.Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.