A soroksáriak sejtik, ki lehet a gyilkos

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság gyanús alak eltűnés DNS Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy teljesen kopasz, kinézésre börtönt megjárt, rossz arcú idegen férfira gyanakodnak a soroksáriak, hogy köze lehetett a kocogó nő, Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásához. A férfi az asszony megölése után eltűnt a környékről.

„Előre leszögezném, hogy én nem szeretnék megvádolni senkit. Azonban többeknek feltűnt egy alak Krisztina halála előtt. Olyan figura volt, akit jobb volt kikerülni" – mondta a Blikknek S. József, aki szerint a férfi kiköpött olyan volt, mint aki megjárta már a börtönt is. Április környékén tűnt fel a Duna partján és azon a helyen, ahol Krisztinát meggyilkolták.

Forrás: Thinkstock

József elmesélte, hogy a feltűnő külsejű férfi azóta eltűnt, pedig a családanya halála előtt mindennap találkoztak vele a környékbeliek. „Krisztina halála után szóltam erről a rendőröknek, de nem tudom, kezdtek-e valamit az információval" – tette hozzá a férfi, aki nem csak erről a gyanús alakról számolt be a lapnak:

„Láttam egy fekete BMW-t és egy piros Volkswagen Polót Krisztina halála előtt a környéken. Mindig kietlen helyen találkoztak, olyan volt, mintha valamilyen kétes ügyletet bonyolítottak volna le. Én már arra is gondoltam, hogy a szerencsétlen családanya látott valami olyat, amit nem kellett volna" – fejtette ki József.

A legutóbbi hivatalos információ az ügyben az volt, amikor a rendőrség közölte: két férfi DNS-ét azonosította a gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton.

Megemlékeztek az 1 éve meggyilkolt soroksári nőrőlhttp://www.life.hu/news/20140926-az-egy-eve-meggyilkolt-soroksari-norol-futok-emlekeztek-meg-ferje-es-fia-koszoruzott.htmlCsütörtökön néhány futó megemlékezett az egy éve brutálisan meggyilkolt soroksári családanyára. A nő férje és kisfia pedig megkoszorúzta azt a helyet, ahol a tragédia történt.News--Soroksári gyilkosság: Képtelen feldolgozni édesanyja elvesztését a 11 éves Rolandhttp://www.life.hu/news/20140924-a-soroksaron-meggyilkolt-no-kisfia-roland-elmeselte-mi-az-utolso-kepe-edesanyjarol.htmlA Soroksáron meggyilkolt nő 11 éves kisfia képtelen feldolgozni édesanyja halálát. Pszichológussal sem akar beszélni a történtekről.News--Többen végezhettek a soroksári nővelhttp://www.life.hu/news/20140908-a-soroksaron-meggyilkolt-kocogo-novel-tobb-tettes-vegezhetett-egy-rendorsegi-plakat-szerint.htmlTöbben gyilkolták meg a soroksári kocogó nőt, Kardosné Gyurik Krisztinát. Legalábbis erről árulkodik az a rendőrségi felhívás, amit nemrégiben raktak ki a településen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.