Az idei kedvenc a fekete fenyőfa

Forrás: www.inspirationforhome.blogspot.hu -
fashion week karácsony fenyőfa sláger ajándék fekete felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megszokottnál gyorsabban érkezett idén a karácsonyi hangulat. A tavaszias idő ellenére már sokan elkezdték a bevásárlást. Idén merész fenyőfa trend hódít.

Karácsony tűlevél nélkül? Igen! Készíts fenyőt saját kezűleg például fából vagy colstokból - a remek tippekért kattints IDE!

A mostani szezon slágerének a fekete műfenyő ígérkezik, és a megszokott piros, arany és ezüst színek mellett divatossá váltak a türkiz, rózsaszín, bronz karácsonyfadíszek is, sőt, egyre több fajta állatfigurával is izgalmasabbá tehetjük a fánkat - tudhattuk meg a Tények adásából.

Forrás: www.inspirationforhome.blogspot.hu

Az ajándékok vásárlását is többen elkezdték, tipikusan plázákban és interneten shoppingolnak a legtöbben. Átlagosan 33 ezer forintot költenek az emberek karácsonyi ajándékokra, derül ki az árukereső.hu felméréséből. Ez kicsit több, mint amennyit tavaly szántak rá.

A legnépszerűbb ajándékok idén is a ruhák, a kozmetikumok, a háztartási gépek. A szórakoztató elektronikai eszközök népszerűsége csökkent tavaly óta, valószínűleg a nyári foci vb-re már sokan beruháztak tévékre, tabletekre.

Ragyogj az ünnepekre! Sztárszerzőnk, Takács Nóra egyszerű, de nagyszerű szépségtippjeit ITTtudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.