Újraindul Michael Schumacher honlapja

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
síbaleset Sabine Kehm kóma Forma-1 világbajnok honlap Michael Schumacher évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újraindul a súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher honlapja csütörtökön, első világbajnoki címének 20. évfordulója alkalmából.

"A weboldal, amit IDE kattintva tudsz elérni, egyfajta otthont kíván biztosítani annak a rengeteg szurkolónak, aki a világ minden tájáról töretlenül szorít Michaelnek a balesete óta" - írta közleményében Sabine Kehm, a 45 éves hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta menedzsere, aki Schumacher egészségi állapotáról nem mondott semmit – számol be az MTI.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Michael Schumacher tavaly december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Mesterséges kómában tartották, amiből júniusban ébredt fel. Azóta Schumi a család svájci házában, speciális körülmények között gyógyul horribilis, heti 40 millió forintos összegért. Állapota egyelőre nem javul.

Felesége, Corinna azt reméli, hogy jövő nyárra már annyira megerősödik férje, hogy képes lesz tolószékben ülni.

Svájcba szállíthatják Bianchit, ahol Schumachert is kezeltékhttp://www.life.hu/drlife/20141028-jules-bianchi-forma-1-pilotat-japanbol-egy-svajci-korhazba-szallithatjak-ahol-schumachert-is.htmlA Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchit olasz források szerint hamarosan átszállítják a lausanne-i kórházba, ráadásul ugyanabba az épületbe, ahol a közelmúltban Michael Schumachert is ápolták. Hivatalos megerősítés nem érkezett.Dr. Life--Egy-három év múlva jöhet rendbe Michael Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20141023-michael-schumacher-f1-pilotarol-jean-francois-payen-nyilatkozott-aki-a-grenoble-i-klinikan-kezelte.htmlMinden a legnagyobb rendben halad a hétszeres világbajnok felépülésében - ezt mondta a pilótáról Jean-Francois Payen, aki öt és fél hónapon át kezelte őt a grenoble-i klinikán.Dr. Life--Csak kamu volt, hogy lassan ébredezik Schumacherhttp://www.life.hu/news/20141015-alhir-volt-hogy-michael-schumacher-lassan-ebredezik-a-francia-ujsagiro-tisztazta-a-helyzetet.htmlTagadja a francia riporter, hogy Michael Schumacher fia korábban azt mondta neki, apja lassan ébredezik. Az újságíró szerint ez csak álhír.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.