Katalin hercegnőt meztelenül és hatalmas pocakkal festették meg

Forrás: NORTHFOTO -
Harry Styles terhesség Katalin hercegnő One Direction Royal Variety Performance várandós Vilmos herceg babavárás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen kerekedik a hercegnő babapocakja, ami a One Direction énekesének, Harry Stylesnak állítólag alig tűnt fel – pedig testközelben a minap is találkozhatott a hercegi párral. Mindeközben mindenki szelfizhet Katalin hercegnővel, akiről hatalmas pocakkal készült meztelen kép....

Most, hogy Katalin hercegnő túl van a terhességi rosszulléteken, ismét belevetette magát királyi teendői közé.

Forrás: Northfoto

Vilmos herceg és felesége, aki a hírek szerint immár a 16. hétben jár, csütörtök este a minden évben megrendezett Royal Variety Performance gálaestjén köszöntötték többek között a One Direction fiúbanda tagjait.

Forrás: AFP/Yui Mok

Így lett stíluskirálynő Katalin hercegnőből

Mióta Vilmos herceg eljegyezte az egykori Kate Middletont, nem csupán mesébe illő életét követik nyomon a bulvárlapok, hanem gardróbját is. A hercegnő, aki nemrég lecserélte stylistját, igazi divatikonná nőtte ki magát az évek alatt - róla szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.

Katalin hercegnő második terhessége a brit művészt, Pegasust is megihlette: a fedőneve mögé rejtőzött graffitis meztelenül, egy apró koronával a hatalmas pocakján örökítette meg Vilmos nejét London északi részén, Islingtonban. Íme:

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.