Együtt temetik el Gera Zoltánt és feleségét

Forrás: MTI/Kovács Attila -
halál temetés Nemzet Színésze Gera Zoltán Farkasréti temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 28-án délután kettőkor, kettős temetéssel a Farkasréti temető Makovecz Imre tervezte ravatalozójában vesznek búcsút Gera Zoltántól és feleségétől, Görgey Helgától.

Egy nappal élte túl férje, Gera Zoltán halálát felesége, Görgey Helga. A nemzet színésze november 7-én hunyt el. Felesége, Görgey Helga képtelen volt feldolgozni imádott férje elvesztését, másnap éjjel rosszul lett és a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni. Utánahalt párjának, akivel negyven évet éltek együtt. November 28-án együtt temetik el őket - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Néhány óra különbséggel halt meg a házaspár

Gera Zoltán és felesége történetéhez hasonlít Floreen és Ed Hale csodálatos szerelmi története. Hatvan évet éltek együtt és néhány órányi különbséggel haltak meg. A pár olyannyira szerette egymást, hogy a "halál sem tudta szétválasztani őket".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.