A szelfibot után itt a szelfisapka - ez az önfotózás csúcsa?

Forrás:www.ignasphoto.com -
selfie stick fotózás szelfi csúcs selfie sapka fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szintre lépett a szelfi. Immár sapkára rögzített kamerával pózolhatunk saját magunknak.

Hol van már az önfényképezkedést megkönnyítő szelfibot? Aki igazán képben van a high-tech trendekkel, már rég tudhatja, mi fán működik a szelfisapka.

Forrás: www.ignasphoto.com

Kitalálója, a 29 éves Ignas Kutaviciust elmondása szerint az önfotózás egyre nagyobb népszerűsége inspirálta a furcsa fejfedő létrehozásában, amely egy sapkára rögzített lyukkamerával működik.

Forrás:www.ignasphoto.com

A szerkezet körülbelül 30 centiméterről fényképezi gazdáját, ám egyelőre csak fekete-fehér felvételeket tud lőni arcáról.

Így készült a tökéletes szelfi

Sztárok és civilek fényképezik magukat úton-útfélen, a közösségi oldalakat pedig elárasztották a hol jobban, hol rosszabbul sikerült szelfik. Minket is megérintett az önfotózás szele: a Life.hu ITT osztotta meg veletek, hogyan készül a tökéletes önfotó.
A világ legszomorúbb szelfijehttp://www.life.hu/drlife/20141108-a-katonafotok-szomoruak-a-katonaszelfik-megrazoak.htmlHalála előtt rövid idővel készítette magáról egy ausztrál katona, Thomas Baker a világ egyik legkorábbi és egyben legszomorúbb szelfijét. A fiatal pilóta az első világháborúban veszítette életét.Dr. Life--Autóbaleset után még szelfizett egyet Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/news/20140929-jennifer-lopez-autobalesetet-szenvedett-egy-ittas-sofor-altal.htmlAz énekesnő épp ikreivel és egy barátnőjével állt a piros lámpánál, amikor egy részeg sofőr egyenesen beléjük hajtott.NewsOrigoSzavazásselfie - Baj lehet belőle?http://www.life.hu/news/20140406-selfie-a-2014-es-orszaggyulesi-valasztasokon.htmlLépten-nyomon olyan ígéretekkel találkozunk a Facebookon, hogy barátaink, ismerőseink vagy üzletfeleink majd selfie-znek egy jót szavazás alatt. Utánajártunk, lehet-e ebből baj.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.