Holtan találtak rá a hondurasi szépségkirálynőre és testvérére

Forrás: AFP/Str -
halál Honduras eltűnés szépségkirálynő María José Alvarado letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi Miss Honduras, María José Alvarado csaknem egy hete tűnt el testvérével, Sofíával együtt. Holtan találtak rájuk.

A rendőrség biztos benne, hogy a két lány holtteste került most elő. A hatóság még szerdán közölte, hogy az ügyben két férfit tartóztattak le, az egyikük Sofía barátja.

Forrás: AFP/Str

A lányokat legutoljára egyébként épp a letartóztatott barát születésnapi buliján látták Santa Barbarán.

Forrás: AFP/Str

A szépség vasárnap utazott volna a 2014-es Miss Worldre Londonba (ahol hazánkat Kulcsár Edina képviseli).

Íme, a világ legveszélyesebb sziklamászó teljesítményehttp://www.life.hu/news/20141119-alex-honnold-a-vilag-egyik-legveszelyesebb-kotel-es-biztositas-nelkuli-maszasat-hajtotta-vegre.htmlAlex Honnold a mászótörténelem legbonyolultabb kötél és biztosítás nélküli mászását hajtotta végre Mexikóban az El Toro égbe csúcsosodó falán.NewsOrigoRúdtáncos lány legyőzi a gravitációt – varázslatos videóhttp://www.life.hu/news/20141119-rudtancos-lany-karo-swen-kaprazatos-gyakorlata-a-rudon.htmlKaro Swen francia rúdtáncos művészi rúdtáncát osztja most mindenki az interneten. Káprázatos dolgokat művel ez a lány, leesett az állunk...NewsOrigoKate Upton játszani hívja a világ összes pasijáthttp://www.life.hu/news/20141119-kate-upton-a-game-of-war-fire-age-videojatek-arca-jatszadozni-hivja-a-vilag-osszes-pasijat.htmlA szexi modell lett a Game Of War: Fire Age nevű videójáték arca. Nézd meg, milyen csábító göncben próbál rávenni a mókázásra.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.