A világ egyik legcukibb kutyája: TurboRoo, a kétlábú csivava

Facebook/TurboRoo -
kutya kerekesszék mozgássérült 3D nyomtatás segítség cuki csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két első láb nélkül született tündéri csivava, TurboRoo életét teljesen megváltoztatta a 3D nyomtatás. Gazdája először játékokból épített neki kerekeket, és nem nyugodott addig, míg nem született tartós megoldás a kiskutya közlekedésére.

TurboRoo fotói futótűzként kezdtek terjedni az interneten, elérték Mark Derwicket, a San Diegó-i 3D nyomtató stúdió vezetőjét is.

Facebook/TurboRoo

Felajánlotta, hogy tervez a kutyának egy kocsit, és ki is nyomtatja. A kinyomtatott kocsira gördeszkakerekeket szerelt, így Turbo könnyen tud vele közlekedni. Hatalmas sikere lett az eszköznek, a csivava azóta teljes életet él a kerekei segítségével. Hát nem cuki?

Facebook/TurboRoo

Van olyan kutya, amelyik jódlizik – 10 dolog, amit nem tudtál az ebekről http://www.life.hu/csalad/20141031-a-kutyakrol-ezt-biztosan-nem-tudtad-van-amelyik-jodlizik-es-csokkentik-a-vernyomast.html Ahány kutya, annyi jellem. Minden fajta másban jó, de egy dologhoz biztosan az összes kutya ért: a gazdi legnagyobb kedvencének lenni. Íme, 10 dolog, amit még biztosan nem tudtál négylábú barátaidról! Család -- A pitbull fél átmenni az ajtón, nézd meg, mi a trükkje! http://www.life.hu/news/20141118-pitbull-fel-atmenni-az-ajton.html Queso, a bátor, erős kutya nem mer átmenni az ajtókon. Gazdái videóra vették, hogyan trükközik, hogy egyik szobából a másikba juthasson. Még Jacko is elirigyelhetné az eb Moonwalk mozdulatát! :) News -- Állati barátság – egy kutya és egy delfin különleges kapcsolata http://www.life.hu/news/20140919-allati-baratsag-egy-labrador-minden-nap-beuszik-a-tengerbe-hogy-talalkozzon-delfin-baratjaval.html Létezhet barátság kutyus és delfin között? Nos, egy igazán különleges videóra bukkantunk az interneten, amely bizonyítja, hogy igen. Ilyen nem csak a mesékben van! News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.