People magazin Chris Hemsworth legszexibb férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Hemsworth jó kis évet zár: ikrei születtek, jónéhány szuper mozifilmben feltűnt, és ő lett a People magazin szerint 2014 legszexibb férfija.

A Bosszúállók sztárja, Thor megformálója kapta idén a magazin megtisztelő címét. Tavaly Adam Levine zenész lett a legvágyotabb férfi, akit szintén imádtunk, de be kell ismerünk, az ausztrál szívtipró közelebb áll a szívünkhöz: ezt talán a gyönyörű, kék szeme teszi, talán az, hogy mindössze 31 évesen 3 gyermek édesapja, és házassága a magyar származású Elsa Patakyval abszolút botrányoktól mentes.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Ráadásul Chrisnek még humora is van: a megtisztelő cím elnyerése után a következőképp viccelődött a magazinnak: "Amikor megtudtam, megmondtam a feleségemnek, hogy ezek után már nem kell mosogatnom, és pelenkát cserélnem, mert én már ezek fölött állok."

A színész egyébként mesélt arról is, hogy imád pizsamában aludni, és hogy legszívesebben ausztrália otthonában tölti az idejét feleségével, két és fél éves kislányával, Indirával, és nyolchónapos ikreivel. Chris szörfözni is imád: igen szexi öccsével, Liammel gyakran látogatnak el a világ legszebb szörfparadicsomjaiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.