plasztikai műtét Angyalok városa botox Meg Ryan ajakfeltöltés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
53 éves lett a romkomok koronázatlan királynője, aki az utóbbi években inkább került címlapra túlzásba vitt szépészeti beavatkozásaival, mint jobbnál jobb filmszerepeivel.

Van, akinek csak lendíteni tud a karrierjén egynéhány jól irányzott plasztikai műtét, ám Meg Ryan kétségkívül nem tartozik ezen szerencsés kolléganői közé.

/1411/Plasz2014111916643

Pedig ő aztán tényleg mindent megtett, hogy ne fogjon rajta az idő vasfoga: ajakfeltöltésein túl botoxolt és a szemráncait is kifeszítette – és ez csak annyi, amennyit még mi, földi halandók képesek vagyunk megállapítani a látottak alapján. Az biztos, hogy mára már nyoma sincs annak a bájos nőnek, akit még az Angyalok városa című filmjében megismertünk. Ám plasztikák ide vagy oda, a romantikus vígjátékait sosem fogjuk megunni. Isten éltesse!

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

Míg Megan Foxból sikerült egy igazi bombázót faragnia a sebészkésnek, addig Melanie Griffithnek már nem alakult ilyen szerencsésen a külseje. Hírességek, akiknek összejött és akiknek nem - cikkünkért kattints ide.
Levágatta a haját a plasztikagyanús Jessica Simpson http://www.life.hu/trend/20141027-jessica-simpson-levagatta-a-hajat-es-valoszinuleg-ajakplasztikaja-is-volt.html Új haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt. Trend -- Julia Roberts is beszállt a hollywoodi plasztikai műtét-vitába http://www.life.hu/trend/20141027-julia-roberts-szineszno-nem-akart-plasztikai-mutetet-amivel-szerinte-a-karrierjet-kockaztatta.html Julia Roberts Oscar-díjas színésznő elárulta, nem akart plasztikai műtétet, amivel szerinte a karrierjét kockáztatta. Korábban Renée Zellweger képei kapcsán került a középpontba a téma. Trend -- Egyéniségplasztika és identitáskeresés a pesti tabutárlaton http://www.life.hu/kult/20141023-borodon-viseled-tarsadalmi-konstrukciok-vizualis-kodjai-a-robert-capa-kortars-fotografiai-kozpontban.html Másság, bűnösség, szex, újraértelmezett tradíciók és határfeszegetés. Így lehetne legkönnyebben jellemezni az Oltai Kata kurátor által gondosan összeállított kiállítást. Ezt persze a Life.hu nem hagyhatta ki. És te sem! Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.