Ilyen képet se láttunk még Bódi Sylviről

modell Bódi Sylvi pedikűr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modellről általában olyan fotók kerülnek elő, amelyeken mindig megcsodálhatjuk tökéletes idomait. Most azonban egy egészen más képpel örvendeztette meg a rajongókat.

A dzsungel szépségéről az a hír járta, hogy megint a paradicsomban nyaral, pedig ennek nem sok köze van a valósághoz. Sylvi ugyanis egy olyan fotót tett ki a közösségi oldalára, amely épp pedikűrözés közben készült, karjában pedig egy édes csecsemő van.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

,,A napilapok szerint Balin szörfözöm. Szerintem meg itthon pedikürözik a lábam. Nem is akármilyen társaságban! :))" - írta a modell közösségi oldalán.

Sylvi a párkeresésről

,,Ha elmegyek valakivel kettesben vacsorázni, az nem kettesben van, hanem huszonkettesben, hisz mindenki néz. Ezt nem mindig szeretik a férfiak. Szeretnének birtokolni, de hát van egy csomag, ami a Bódi Sylviséggel eddig együtt járt, és az megnehezíti" - mesélte nemrég a modell a Life.hu Sztárszerzőjének, Szily Nórának. A teljes interjút itt elolvashatod!
Elállt a lélegzetünk Bódi Sylvitőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141116-bodi-sylvi-az-instagramjara-toltott-fel-szexi-fotot-magarol.htmlIsmét jó napjuk volt a modell rajongóinak. Bódi Sylvi még tőle is szokatlanul szexis képpel lepte meg közösségi oldalának követőit.TV + BulvárOrigoHamvas tinifotót posztolt magáról Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20141103-bodi-sylvi-modell-tinifotot-posztolt-magarol-a-kepen-latszik-az-arcan-a-heg-amit-egy-kutyanak.htmlA modell régi fotói között guberált, amikor egy gyöngyszemre bukkant. A felvételen az a heg is látszik Bódi Sylvi arcán, amit egy kutya marcangolása okozott.TV + Bulvár--Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra - a dzsungelből hazatérve szembesült meztelen fürdőzésévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141030-bodi-sylvi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor-kapcsan-beragott-az-rtl-klubra-a-dzsungelbol.htmlBódi Sylvi örömmel vett részt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen című műsorában, hazatérve azonban hidegzuhany érte.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.