Micimackó maga az erkölcstelenség: betiltották a csekély értelmű medvebocsot

Forrás: Northfoto -
erkölcstelenség Lengyelország Micimackó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micimackóról nevezték volna el a játszóteret, de a mesefigurát túlságosan alulöltözöttnek találták Lengyelországban. Tuszyn város képviselő-testületének az volt a problémája, hogy kedvenc mackónkon nincs nadrág. Ezzel indokolták a döntésüket.

Az AP amerikai hírügynökség szerint egy ülésen készült hangfelvétel szivárgott ki, amely szerint a lengyel tisztségviselők kifogásolták Micimackó hiányos öltözékét, és megjegyezték, nem világos, milyen nemű.

Forrás: Northfoto

Egyikük ráadásul hermafroditának nevezte a híres mesefigurát, és volt, aki azt javasolta, hogy inkább a teljesen felöltöztetett lengyel figuráról, Füles Mackóról nevezzék el a teret.

Megfordult valaha a fejedben, hogy Micimackó erkölcstelen, hermafrodita vagy alulöltözött?

Életében először látta az óceánt a 100 éves asszony - Ez volt minden álmahttp://www.life.hu/news/20141122-eleteben-eloszor-latta-az-oceant-a-100-eves-asszony-ruby-holt.html101. születésnapja előtt néhány héttel pillantotta meg életében eslőször az óceánt Ruby Holt. Az asszony egész életét egy a Tennessee állambeli farmon töltötte, és azt mondja, soha nem volt pénte, hogy utazzon. News--A világ egyik legcukibb kutyája: TurboRoo, a kétlábú csivavahttp://www.life.hu/news/20141119-a-lab-nelkuli-csivava-3d-nyomtatasu-kerekekkel-kozlekedik.htmlA két első láb nélkül született tündéri csivava, TurboRoo életét teljesen megváltoztatta a 3D nyomtatás. Gazdája először játékokból épített neki kerekeket, és nem nyugodott addig, míg nem született tartós megoldás a kiskutya közlekedésére.News--Kevin Spacey is meleg!? http://www.life.hu/news/20141121-felroppen-a-hir-hogy-az-ismert-hollywoodi-szinesz-kevin-spacey-homoszexualis.htmlLebuktatták a meleg Kevin Spacey-t? Az 55 éves hollywoodi filmcsillagról már többen is azt állították, hogy homoszexuális. Most az egyik legismertebb amerikai showman vette a szájára. Reméljük, csak képletesen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.