Elképesztő! A nők bántalmazására bátorítja a férfiakat egy weboldal

Forrás: Thinkstock -
szexuális erőszak petíció szeminárium weboldal bántalmazás kurzus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy internetes kurzuson arra tanítják a férfiakat, hogyan kell a nőket érzelmileg és fizikailag manipulálni ahhoz, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek velük. A weboldal iránt sokan érdeklődtek, ma szerencsére már nem működik.

Napvilágra került egy internetes szeminárium („Hogyan irányítsuk a nőket") oktató anyaga. A kurzus egyebek mellett arra bátorítja az érdeklődőt, hogy használja a megfélemlítés, kényszerítés, kirekesztés, emocionális bántalmazás eszközeit a nőknél, illetve, hogyan kell hangsúlyoznia férfi dominanciáját. Emellett számos olyan pszichológiai praktikát említ, amivel a nőket befolyásolhatja.

Forrás: Thinkstock

Mindezt 3000 dollárért kaphatták meg az érdeklődők. A weboldalon fel vannak sorolva az oktatók nevei, illetve még referenciákat is találhatunk, hogy miért is jó, ha őt választjuk. Léteznek videófelvételek is, amelyeken keresztül illusztrálják azt is, amiket a kurzusokon megtanítanak. Az egyik „oktató" például vidáman meséli el a közönségének, hogyan erőszakolt meg egy nőt. Az áldozatot durva, vulgáris szavakkal illeti és kijelenti, hogy utálta a nőt. Részletezi, hogyan és hányszor történt meg a borzalom a szerencsétlen nővel, illetve elmondja, hogy tisztában volt azzal, hogy az áldozat nem akart vele szexuális kapcsolatot létesíteni.

Miután fény derült ezekre az anyagokra, egy aktivista nő kezdeményezett egy mozgalmat. Petíciót indított, amit 30000 ember írt alá. Ezen kívül feminista csoportok alakultak és elérték, hogy véget érjen a kurzus. Az egyik előadót, Julien Blancot kiutasították az Egyesült Királyságból is és Ausztrália területére sem léphet be. A férfi azonban tagadja, hogy előadásai előidéznék a szexuális erőszakot, szerinte csak kiragadtak néhány sort az anyagaiból.

Törd meg a csendet!

Segíts abban, hogy a szexuális erőszakról való beszéd ne legyen tabu. Ha szexuálisan bántalmaztak, vagy tudomásodra jutott olyan eset, ahol valaki más áldozattá vált, akkor írj nekünk a TORDMEGACSENDET@LIFE.HU e-mail címre. Segítsünk együtt, hogy ez mással ne történhessen meg!
"Megerőszakolt, és én csak arra tudtam gondolni, nem így akarok meghalni" - Akik kamera előtt is megtörték a csendethttp://www.life.hu/drlife/20141119-tord-meg-a-csendet-video-masodik-buli-utan-eroszakolta-meg.htmlA Törd meg a csendet! felhívásra olyan erőszakot elszenvedett nők is jelentkeztek, akik nemcsak levélben írták le az ellenük elkövetett agressziót, de kamera előtt is vállalták történetüket. Az áldozatokkal Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője készített interjút.Dr. LifeOrigoTörd meg a csendet! - "Azt kérdezte, van-e már melltartóm"http://www.life.hu/drlife/20141117-tord-meg-a-csendet-csaladon-belul-szexualis-eroszak.htmlPici gyerekkorom óta kísért és kísértett, hogy szépnek tartanak, és a szüleim ezerszer hallották, hogy "de sok bajotok lesz még az udvarlókkal!" Tinédzserként már komolyan féltem attól, hogy elrabolnak, nem mertem visszautasítani a fiúk ártatlan szerelmesleveleit sem, mert attól rettegtem, hogy bosszúból megerőszakolnak - írta a Törd meg a csendet! felhívására egy olvasónk. Ám kiderült, nem az idegenektől kell félnie.Dr. Life--Törd meg a csendet! - "A pucér fenekemet felhasználva elégítette ki magát"http://www.life.hu/drlife/20141103-a-tord-meg-a-csendet-uj-tortenet-gyerekkent-felnottkent-is-volt-szexualis-eroszak-aldozata.htmlGyerekként több alkalommal voltam áldozat. És felnőttként is - írta a Törd meg a csendet! felhívására Hanna. A házastársamon kívül egy későbbi partnerem is akaratomon kívül szexre kényszerített. 31 éves vagyok és már nem hiszem, hogy van olyan férfi, akinek nem csak arra kellek, hogy teljesítsem perverz vágyait, vagy éppen legyen minden nap valaki, akivel ágyba bújhat. Elegem lett.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.