Megvan a világ legrondább karácsonyfadísze - sírni fogsz!

Forrás: http://mcphee.com/ -
karácsony mikulás télapó karácsonyfadísz giccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó, jó, a karácsonyfadíszek soha nem a visszafogott eleganciáról szóltak, de Santaur, a félig ló, félig Mikulás egészen biztos dobogós helyen végezne az ízléstelenségi versenyen. 

A kentaur mitológiai alakjának továbbgondolásából született meg ez a fantasztikus Santaur. Szegényre bármilyen csúnya, lefogadunk, hogy lesz kereslet, ha másért nem, hát poénból megrendelik majd többen. Bevalljuk, mi is szeretnénk egy ilyet a szerkesztőségi karácsonyfára, ha ti is, klikk ide!

Forrás: http://mcphee.com/

Az abszurd karácsonyi cucoknak se szeri, se száma. Tavaly Szikora Róbert oldalán találtuk ezt a vicces kis hógömböt, a minap pedig megtaláltuk a legmegfelelőbb ünnepi öltözéket, amelyen szarvasok szexelnek.

Te melyik karácsonyi bigyuszért adnál pénzt?

Anya-lányai napot tartott Angelina Jolie: Már karácsonyra vásárolnak?http://www.life.hu/csalad/20141123-angelina-jolie-es-lanyai-siloh-es-zahara-jolie-pitt-karacsonyi-bevasarlason.htmlNew Yorkban kapták lencsevégre Angelina Jolie-t és lányait, a nyolcéves Siloh-t és a kilencéves Zaharát.Család--Elkészült Nánási Vencel első portréja: megy is a karácsonyfa aláhttp://www.life.hu/bulvar/20141123-ordog-nora-es-nanasi-pal-kisfia-nanasi-vencel-portrefotoja-lesz-a-karacsonyi-ajandek-a-csaladnak.htmlA büszke apuka igazán édes fotót posztolt imádnivaló kisfiáról, Vencelről.TV + BulvárOrigoApukáját kérte karácsonyra a kisfiúhttp://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20111221-ezt-kerte-franco-marco-karacsonyra.htmlAnya összetartja a családot, Klári néni hazajön, karácsonykor együtt ünnepel mindenki. Elektromos kisautó és bicikli ide vagy oda, az egészből csak Apa hiányzik, de ő nagyon - állítja a kis Marco, akitől az ünnep alkalmából megtudjuk azt is, hogy hol van most Jézus, és ki hozza az ajándékokat.LélekmelengetőThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.