Februárban állhat közönség elé Korda György

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári életveszély intenzív osztály kórház fellépés álompár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvelt énekesünk az elmúlt heteket kórházban töltötte, és a jelek szerint orvosai ráparancsoltak, ne hajtsa szét magát.

Két évvel ezelőtti műtétje után orvosai pihenésre intették az énekest, ám feleségével, Balázs Klárival még egy tizenkilenc állomásos turnét végigbuliztak. Nem csoda, hogy Korda György mostani rejtélyes betegsége és kórházi kezelése után is arra készül, koncertezni fog. De úgy tűnik, a művészek számára főszezonnak számító év végi időszakot biztosan kihagyja a legendás házaspár. A Bors megtudta, a sztárpár koncertszervezőinek azt mondta, csak az év második hónapjára állnak készen a közönség szórakoztatására.

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári műsorát legközelebb februárban lehet megrendelni. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy decemberben és januárban Kordáék egyáltalán nem vállalnak fellépéseket, ami arra is utalhat, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt eddig bárki gondolta, vagy ahogy Klárika remélte. Az énekesnő ugyanis azt mondta pár nappal ezelőtt a Bors munkatársának, Gyuri bácsi csak kontrollra érkezett a kórházba, és a leletei jók. Ám rá egy napra egyik olvasónk látta, ahogy az intenzív osztályról a lift felé tolják a 75 éves művészt.

Mi jobbulást kívánunk az álompár férfitagjának, és azt, hogy fellépések nélkül is kellemesen töltsék az előttünk álló ünnepeket!

Kórházban fülelték le Korda Györgyöthttp://www.life.hu/drlife/20141114-korda-gyorgy-korhazban-jart-balazs-klari-allitja-kivizsgalason-volt.htmlA magunk részéről el nem tudjuk képzelni, hogy ha egy ismert embert pillantanánk meg a kórház folyósóján, azonnal telefonért, billentyűzetért nyúlnánk és eme fontos információt egy napilappal is megosztanánk. Pedig állítólag így történt. Az aktuális áldozat Korda György. Dr. Life--Balázs Klári rendszeresen megszúratja Korda Györgyöthttp://www.life.hu/drlife/20141106-balazs-klari-szurovizsgalatokkal-es-dietaval-vigyaz-korda-gyorgy-egeszsegere.htmlMár régóta sejtjük, hogy a máig fitt énekes mögött (nem is nagyon rejtve) ott kell keresni a nőt... Klárika egyetlen alkalmat sem hagyna ki, hogy párja egészségét óvja, akár egy-két szúrás árán is...Dr. Life--Muszáj megnézned Korda Gyuri első videoklipjét!http://www.life.hu/bulvar/20140910-korda-gyorgy-elso-videoklipje-kering-az-interneten-nagyon-retro.htmlKorda Györgyről igazi retróvideó kering az interneten: az első videoklipjét és a fiatal énekest csodálhatjuk meg. Nincs is ennél jobb móka ezen az esős napon!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.