Éljen! Magyarországon leesett az első hó

Forrás: MTI/Komka Péter -
első hó havazás Mátra hóesés Kékestető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a Life.hu olvasója vagy, már most nagyon várod a tavaszt - derült ki a szavazásunkból. El kell keserítsünk, mert még egy darabig várnod kell a kikeletre. Már csak azért is, mert a Mátrában leesett az első hó. Itt a tél!

Hiába szeretnél már tavaszt és ugranád /aludnád át a telet, a gyenge hidegfront meghozta az első havat Magyarországra. A Mátrában ma fehérségre (és ködre) ébredtek. Kékestetőn és Mátraszentimrén már 7 centiméteres a hóréteg - közölte az Országos Meteorológia Szolgálat.

Forrás: MTI/Komka Péter

A 300 méter feletti településeken a Heves megyei Bélapátfalván foltokban van hó, míg Bükkszentkereszten egybefüggő a hólepel.

Kedd reggel a Magyar Közút az MTI-vel azt közölte: Gyöngyös térségében havazik, Eger környékén havas eső esik, a havazásban érintett területeken a közútkezelő harminc munkagépe tisztítja az utakat.

Forrás: MTI/Komka Péter

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden helyenként előfordulhat kisebb eső, északkeleten havas eső, a magasabban fekvő helyeken havazás.

Szerdán számottevő csapadék nem, legfeljebb helyenkénti ködszitálás, esetleg ónos szitálás vagy hószállingózás valószínű.

Melyik téli sport égeti a legtöbb kalóriát?http://www.life.hu/ez-zsir/20140211-melyik-teli-sport-egeti-a-legtobb-kaloriat-szocsiban.htmlFüggetlenül attól, hogy nyernek-e aranyérmet, a szocsi olimpiai játékok résztvevői mindenképpen rengeteg kalóriát égetnek el síelés, síugrás és korcsolyázás közben. De vajon melyik sport a leghatékonyabb?Ez Zsír!--Itt a tél, mégis mindenki a tavaszt várjahttp://www.life.hu/news/20141124-a-life-hu-szavazasa-szerint-senki-nem-varja-a-telet-mindenki-a-tavaszt-varja.htmlAlig vette kezdetét a hideg, a Life.hu olvasói máris a tél végét várják.News--Bélgázok gyötrik a Télapót - Íme, a legbizarrabb ünnepi reklámhttp://www.life.hu/news/20141121-legfrissito-reklam-telapoval-akit-belgazok-gyotornek-es-gusztustalan.htmlFura karácsonyi légfrissítő reklámot találtunk. Ha ezt a videót megnézed, lehet, örökre kiábrándulsz a Télapóból...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.