Dagi rénszarvasokkal gyorsabban telik az idő karácsonyig - videó

kövér karácsony videó mikulás télapó rénszarvas háztető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A videó tavalyi, a tanulság azonban örök: kövér rénszarvasokkal útnak indulni kockázatos vállalkozás lehet a Mikulásnak.

Egyik legkedvesebb ünnepi rövidfilmünk főszereplői egy csapat rénszarvas, akik hiába fészkelődnek, nem férnek el a ház tetején - hála a kelleténél nagyobbacska méretüknek. A cuki videót alább nézheted meg:

Ajándékötletek és szépségtippek karácsonyra

Állandó dilemma, kit mivel lepjünk meg karácsonykor: a Life.hu szépségszakértője, Takács Nóra tavaly ITT osztotta meg ötleteit egy olvasói levelében.
Megvan a világ legrondább karácsonyfadísze - sírni fogsz!http://www.life.hu/news/20141124-a-santaur-karacsonyfadisz-felig-lo-felig-telapo-megrendelheto.htmlJó, jó, a karácsonyfadíszek soha nem a visszafogott eleganciáról szóltak, de Santaur, a félig ló, félig Mikulás egészen biztos dobogós helyen végezne az ízléstelenségi versenyen. NewsOrigoElképesztő felvétel! Így néz ki a magasból a karácsonyi vásár a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20141125-a-karacsonyi-vasar-a-bazilikanal-igy-nez-ki-a-magasbol-dronnal-keszult-kisfilm.htmlDrónnal forgatott mesés film készült Budapestről és a Bazilika előtti adventi vásárról, amely idén november 28-án nyílik meg.NewsOrigoBélgázok gyötrik a Télapót - Íme, a legbizarrabb ünnepi reklámhttp://www.life.hu/news/20141121-legfrissito-reklam-telapoval-akit-belgazok-gyotornek-es-gusztustalan.htmlFura karácsonyi légfrissítő reklámot találtunk. Ha ezt a videót megnézed, lehet, örökre kiábrándulsz a Télapóból...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.