Bemutatjuk a világ legszexisebb hotelszobáját

hotelszoba szexi kilátás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vietnami tengerparti minivilla hálóját érte a megtiszteltetés, hogy elnyerhette a világ legcsábítóbb szállodaszobája címét.

Gyönyörű kilátás a naplementére, saját merülőmedence, napozóterasz és borospince – mindez a vietnami Ninh Van öböl szélén. A további képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Six Senses

Valóban nem hangzik rosszul az év legszexisebb hotelszobájának megválasztott Six Senses ötös számú Water Villájának leírása, amelyet kizárólag egy domboldali lépcsősoron lehet megközelíteni – így biztosítják vendégeik számára a nyugalmat.

Forrás: Six Sense

A szoba csekély 154 négyzetméteren terül el, kézzel faragott káddal, korallzátonyra néző kilátással, mindezt egy nagyon pazar, mégis rusztikus hangulatú berendezéssel. Csábítóan hangzik, nem vitás, de igazán szexi azért mégis csak egy megfelelő partnerrel lehet, nem igaz?

Stresszmentes vakáció ég és föld között: különleges lombhotelek kalandvágyóknakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140721-nyaralas-utazas-lombhotelek-lulea-lule-folyo-gandoca-manzanillo-rezervatum-costa-rica-punta-uva.htmlSzeretnél pár napra visszarepülni a gyermekkorodba, és olyan titkos búvóhelyet keresel, ahol senki és semmi nem zavarja meg a nyugalmadat? A természetközeliség valódi élménnyé varázsolja a pihenést. A Life.hu most olyan lombhoteleket mutat meg neked, amik nem csupán az élhető jövő jegyében épültek, hanem gyönyörűek és hihetetlenül kényelmesek is.UtazásOrigoAhol az egész család kikapcsolódik – A top 7 gyerekbarát wellness-szálloda itthonhttp://www.life.hu/csalad/20140929-gyerekbarat-wellness-szallodak-ahol-a-felnottek-es-a-gyerekek-is-jol-erzik-magukat.htmlNincs is jobb dolog egy őszi, hűvös hétvégén, mint egy pihentető wellness-szállodában lazítani. A jó hír az, hogy akkor sem kell lemondanod erről az élményről, ha gyerekek hada vesz körül. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző programoknak hála a gyerekek is jól érezik magukat és a szülők is pihenhetnek.CsaládOrigoTe megszállnál itt? Íme a legőrültebb szállodahttp://www.life.hu/csalad/20130325-vietnamban-talalhato-a-vilag-legorultebb-szallodaja-vietnami-nyelven-nha-khung.htmlAz "Őrült ház" nevet kapta a minden képzeletünket felülmúló vietnami szálloda.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.