Mikulás bácsi házhoz megy - de mennyiért is? Felmértük az idei Télapó-kínálatot

Forrás: Thinkstock -
szezonalitás bérlés ünnep télapó műsor rendelés Mikulás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A téli szezon nem csak a csokigyártóknak kedvez, beindult a Mikulás-biznisz is. Ha a szülők imádott gyereküknek Télapóval szeretnének kedveskedni, és apuka nem szívesen öltözik be, bárki rendelhet házhoz menő Télapót. A közvetítőcégek ajánlatai alapján felmértük, mindez mennyibe kerül. 

Az iskolai és céges rendezvényeken kívül már otthonunkban is fogadhatjuk a gyerekek nagy szakállú kedvencét. Ha az ügyfél úgy akarja, kísérővel is érkezhet a Mikulás, krampuszokkal, angyalkákkal, Télanyó vagy akár extrém esetben bohócok kíséretében. Emellett a Mikulás szinte mindenre hajlandó egy kis felárért cserébe: kérhetünk gitározó, éneklő, lufihajtogató, táncoló és extra magas verziót is. (Bizony, van olyan cég, amelyik extraként 2 méternél magasabb Mikulást közvetít.)

Life.hu

Kérésre a házi Mikulás ajándékot is oszt, természetesen a megrendelő kontójára, általában többfajta előre gyártott csomagból választhatnak.

Az egyéni Mikulások ára fél órára 12 és 40 ezer forint között, a kísérővel érkezőké pedig 20 és 55 ezer forint között mozog. Reggel 6 és 10 között délelőtti akciós Mikulást is bérelhetnek azok, akiknek korán kelő a gyermeke, vagy spórolni szeretnének.

Télapó is a nemzetközi sikerekre hajt, igény szerint angol és német nyelvű műsort is rendelhetünk.

Persze nem csak a gyerekekre gondoltak, a felnőtt férfiakat is meglephetjük csinos Mikulás-lánnyal, aki igény esetén virgáccsal dorgálja meg a rossz fiúkat, de az ő ára már borsosabb, 40 ezer forint fél óra.

Dagi rénszarvasokkal gyorsabban telik az idő karácsonyig - videóhttp://www.life.hu/news/20141125-kover-renszarvasok-nem-fernek-el-a-haz-tetejen-cuki-karacsonyi-video.htmlA videó tavalyi, a tanulság azonban örök: kövér rénszarvasokkal útnak indulni kockázatos vállalkozás lehet a Mikulásnak.News--Elképesztő felvétel! Így néz ki a magasból a karácsonyi vásár a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20141125-a-karacsonyi-vasar-a-bazilikanal-igy-nez-ki-a-magasbol-dronnal-keszult-kisfilm.htmlDrónnal forgatott mesés film készült Budapestről és a Bazilika előtti adventi vásárról, amely idén november 28-án nyílik meg.NewsOrigoMegvan a világ legrondább karácsonyfadísze - sírni fogsz!http://www.life.hu/news/20141124-a-santaur-karacsonyfadisz-felig-lo-felig-telapo-megrendelheto.htmlJó, jó, a karácsonyfadíszek soha nem a visszafogott eleganciáról szóltak, de Santaur, a félig ló, félig Mikulás egészen biztos dobogós helyen végezne az ízléstelenségi versenyen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.