Havaziiik! Nézd meg, hol hull a hó most Magyarországon

időkép havazás hószállingózás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több településen is havazik vagy szállingózik most a hó. Kövesd velünk, mely tájakat borította be a fehérség!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, idehaza kedden esett le az idei első hó. Az Időképen azonban folyamatosan meglesheted, merre számíthatsz fehérségre. E szerint most Nyíregyházán, a Rétságon és Márianosztrán hull a hó.

Ez a fotó még kedden készült a Kékestetőn Forrás: MTI/Komka Péter

Ami a folytatást illeti, éjszaka szórványosan várható eső, északkeleten havas eső, havazás is lehet, valamint átmenetileg esetleg ónos eső, fagyott eső is kialakulhat – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Pénteken túlnyomóan borult lesz az ég. Szórványosan - elsősorban az ország északi, északkeleti részében várható eső, havas eső. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -3, +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

Hétvégén
nem kell havazásra számítani. Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég, csupán északkeleten lehetnek hosszabb napos időszakok. Néhol kisebb eső előfordulhat.
Vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég, csupán északkeleten lehetnek hosszabb napos időszakok. Csapadék nem valószínű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.