Megvan az év legjobb hazai szállása

Forrás: Facebook/Bambara Hotel -
szállás Szállás.hu családbarát Bambara Hotel Abádszalók verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiosztották az Év szállása 2014 verseny díjait: csaknem 250 ezer vendégértékelés és 40 ezer szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján idén a felsőtárkányi Bambara Hotel kapta az elismerést.

A versenyt a Szallas.hu portál indította el. Három fő kategóriában hirdettek győztest. Az Év szállása mellett átadták az Év feltörekvő turisztikai települése díjat, amely Abádszalóké lett, az Év turisztikai települése címet pedig a Veszprém megyei Csesznek nyerte el – tudósít az MTI.

Bambara Hotel Forrás: Facebook/Bambara Hotel

Érdekes, hogy az előző évinél lényegesen több szavazatot kaptak a Tisza-tavi települések az Év szállása versenyben. Az egy szálláshelyre eső foglalások száma Abádszalókon nőtt a leginkább, amivel a település kivívta az Év feltörekvő turisztikai települése címet. Ráadásul itt található az Év innovatív szálláshelye különdíjjal jutalmazott Butik Design Rooms is, ahol minden szoba más-más hangulatot idéz a tópart életéből.

Butik Design Rooms Forrás: butikrooms.com

Kiemelkedően teljesített a versenyben a szomszédos megye is: a felsőtárkányi Bambara Hotel lett az Év szállása a népszerűségi, a minőségi és a szakmai szempontok összesítése alapján. Szintén Heves megyében található a 2014-es év romantikus szálláshelyének választott Kastélyhotel Sasvár Resort, valamint a 4-5 csillagos szállodák között a minőségi díj első két helyezettje és a szakmai díj nyertese is.

Idén külön díjazták a családbarát szállásokat is: az elismerést a gyulai Családi Wellness Hotel és a sümegi vár melletti Hotel Kapitány megosztva kapta.

Ha viszont épp "gyermekmentes" övezetre vágysz, ITT tudod megnézni a felnőttbarát hotelek listáját!

Káosz és katarzis az üzletekben: elindult a Black Fridayhttp://www.life.hu/news/20141128-a-black-friday-vagy-a-fekete-pentek-hatalmas-akcioi-miatt-tobb-ezren-rohamozzak-meg-az-uzleteket.htmlKezdetét vette a Black Friday, vagyis a Fekete Péntek: ezen a napon több ezer vásárló rohamozza meg a hatalmas akciókat kínáló üzleteket.News--Budapest menő! A 7. kerület is bekerült a világ leghipszterebb helyei közéhttp://www.life.hu/news/20141127-a-budapesti-7-kerulet-is-bekerult-a-vilag-leghipszterebb-helyei-koze.htmlA Business Insider 27 hipszterebbnél is hipszterebb helyet gyűjtött össze szerte a világból, amelyek között Budapest bulinegyede is elfoglalhatta méltó helyét. Jeee!News--Bemutatjuk a világ legszexisebb hotelszobájáthttp://www.life.hu/news/20141126-a-vilag-legszexisebb-hotelszobaja-a-six-senses-otos-szamu-water-villaja.htmlEgy vietnami tengerparti minivilla hálóját érte a megtiszteltetés, hogy elnyerhette a világ legcsábítóbb szállodaszobája címét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.