Jennifer Lawrence jól elmondja, hogyan kellene élni a nőknek

Forrás: AFP -
boldogság Oscar-díj Jennifer Lawrence magabiztosság edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence néhány pontban összefoglalta, szerinte hogyan kellene élniük a nőknek, hogy boldogabbak legyenek! Ő már csak tudja...

Egy dolog biztos, Jennifer Lawrence aztán kimondja, amit gondol! És mi mind imádjuk ezért! Jöjjön tehát egy kis válogatás kedvenc színésznőnk mondásaiból, ami minden nőnek követendő példát ad lazaságból, magabiztosságból.

1. Legyél magabiztos!
„Minden egyes nap éhezel csak azért, hogy más embereket boldoggá tegyél? Ez hülyeség" - fakadt ki a színésznő.

Forrás: AFP

2. Minden rosszban van valami jó!
Emlékszel még, amikor megbotlott az Oscar-díj-átadáson? Ő erre így reagált: „Mindenki, aki kiröhög, annak csak annyit mondok, hogy ja, igen, aztán Hugh Jackman hozzám ért!"

3. Legyél kedves a többi nővel!
„Miért nem tudunk simán kedvesek lenni egymáshoz?" – tette fel a kérdést a Good Morning America műsorában. „Úgy értem, hogy felnövünk, aztán mintha rögtön visszakerülnénk gimibe."

4. Tudd az erősségeidet!
„Én vagyok a világ leggyorsabb pisilője. Híres vagyok erről" - nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak. Köszönjük ezt az értékes információt, Jen!

5. Törekedj az egészséges életmódra!
„Én soha nem fogom éheztetni magam egy percig sem. Nem akarom, hogy a kislányok azt gondolják, ha úgy akarnak kinézni, mint Katniss, akkor ki kell hagyniuk a vacsorát. Ezzel kapcsolatban egyébként végig nagyon tudatos voltam a forgatás alatt. Próbálták a testem tökéletes formába hozni, de én nem akartam tökéletes lenni, csak erős és egészséges, nem pedig vékony és alultáplált" – ezeket a szimpatikus gondolatokat még 2012-ben osztotta meg az Elle magazinnal.

Katalin nélkül készül a Távol-Keletre Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20141128-vilmos-herceg-katalin-hercegno-nelkul-keszult-japanba-es-kinaba-jovo-evben.htmlCambridge hercege a királynő utasítására hagyja magára családját pár hétre, hogy Kínába és Japánba látogasson. Így várandós felesége, Katalin is egyedül marad egy kis időre.News--Angelina Jolie-hasonmás petesejtdonort keresnekhttp://www.life.hu/news/20141127-angelina-jolie-hasonmas-petesejt-donort-keres-partnerenek-az-beverly-hills-egg-donation.htmlMit meg nem tesznek az emberek, ha rajonganak valakiért! Még extrémebb helyzetet teremt, ha az őrületnek a pénz sem lehet akadálya. News--Szívdöglesztő sportolóból szétbotoxolt színész lett Mickey Rourkehttp://www.life.hu/news/20141127-mickey-rourke-a-szetbotoxolt-arcu-szinesz-62-evesen-ujra-ringbe-szall-moszkvaban.htmlMickey Rourke szétplasztikázott fejéről már sokszor írtunk. Mostanában azonban ehhez még hatalmas izmokat is növesztett egy közelgő bokszmeccs miatt. A színész nosztalgiázni fog: újra ringbe száll. Emlékszel, hogy festett még bokszoló korában? Íme!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.