Kínos: részegen lépett fel Gesztesi Károly - beszélni is alig tudott

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
luxusszálloda Gesztesi Károly vers részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos helyzetbe került Gesztesi Károly egy luxusszállodában: verset kellett volna felolvasnia, de a jelenlvők szerint annyi alkoholt ivott, hogy még megszólalni is nehezére esett - írja  a Blikk.

A színész jó pár pohár bort és whiskyt felhajtott, és képtelen volt megtenni azt, amiért odahívták – felolvasni három verset.

Halász Pálma, az Élet-Érték Segítő Alapítvány elnöke, aki a családon belüli erőszak ellen küzd, a kampányát támogatóknak nyújtott át egy-egy kitüntetést. A program része volt a versek felolvasása, Végvári Tibor szerzeményeit adták elő a színészek. A Jóban Rosszban sztárja, Baronits Gábor lután Gesztesi Károlyt szólították színpadra, ám kollégáját nem találták – a szálloda előtt cigizett.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Szemmel láthatóan már nem volt szomjas. Ezt támasztotta alá az is, hogy képtelen volt normálisan felolvasni a verseket. Azt mondta, a nagy sötétben nem látja a betűket, csak akkor tudta elkezdeni, amikor Hajdú Péter odaugrott és okostelefonjával megvilágította a papírt. Ám sokszor még így is elakadt, ilyenkor Hajdú súgott neki.

"A rendezvény előtt boroztunk Gesztesivel. De egy öntörvényű zseninek tartom, aki minden helyzetben képes feltalálni magát" – ismerte el a Blikknek Végvári, az egyik főszervező.

A bulvárlap munkatársa rövid interjút kért Gesztesitől, aki félig viccesen megjegyezte: hajlandó nyilatkozni, ha meghívják egy whiskyre. Amíg mellette ült a lap munkatársa, három whiskyt is felhajtott…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.