Hétfőtől adhatod oda cipősdoboznyi ajándékodat

Forrás: Copyright: Nikolaj Potanin/Nikolaj Potanin -
adomány Baptista Szeretetszolgálat szeretet cipősdoboz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől. Az akció központi gyűjtőhelye, a belváros szívében lévő Cipősdoboz Vár vasárnap nyílt meg.

A szeretetszolgálat idén tizenegyedik alkalommal hirdette meg az ország legnagyobb korcsoportos karácsonyi ajándékgyűjtő akcióját, a Cipősdoboz Akciót. A segélyszervezet tavaly már több mint 40 000 karácsonyi ajándékot juttatott el rászoruló gyerekekhez. Idén 50.000 cipősdoboz ajándékot szeretnének átadni karácsony előtt, 2500 ajándékot Erdélybe, a Böjte Csaba otthonaiban élő gyerekek hagyományos parajdi karácsonyi ünnepére visz a Baptista Szeretetszolgálat.

Forrás: Copyright: Nikolaj Potanin/Nikolaj Potanin

Az akció kedvezményezettjei olyan nehéz sorsú gyerekek, akiknek nem ritkán ez az ajándék jelenti az egyetlen ajándékot karácsonykor - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A 1355-ös Cipősdoboz adományvonal hívásával 300 forinttal támogathatod egy cipősdoboznyi ajándék célba juttatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.