Beindult a mémgyár Ariana Grande arcvágására

Forrás: Northfoto -
modell szárny divatbemutató kifutó Victorias Secret Ariana Grande arckifejezés mém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő majdnem megjárta a Victoria's Secret kifutóján – vicces arckifejezése pedig az egész világhálón végigsöpört.

Az úgy történt, hogy Ariana Grande épp rossz helyen volt rosszkor: a 21 éves énekesnő épp a Victoria's Secret divatshow kifutóján énekelt lelkesen, amikor az egyik modell, Elsa Hosk gigantikus angyalszárnya az arcába csapódott.

Itt még nem volt gond Forrás: Northfoto

Ariana mindent elmondó arckifejezése a mémgyárat is beindította, a Life.hu pedig nem bírta megállni, hogy ne tegye közzé a kedvenceit. Íme, Ariana és a Mikulás:

Ariana és Kim Kardashian:

Ariana és a Jégvarázs lányai:

Ariana és Nicki Minaj feneke:

Még több képért kattints ide!

Harisnyás sztripperként lépett színpadra Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20141204-miley-cyrus-csillogo-mellbimbotapaszokban-adott-koncertet-miamiban.htmlAz énekesnő ezúttal sem okozott csalódást megjelenését illetően: egy szál harisnyában, csillogó tapaszokkal a mellein érkezett koncertet adni Miamiba.Trend--Ariana Grande és Big Sean között alakulgat valamihttp://www.life.hu/intim/20140827-ariana-grande-es-big-sean-allitolag-jarnak-kez-a-kezben-setalgattak-az-mtv-vma-szinfalai-mogott.htmlEgyelőre egyikőjük sem beszél, a lesifotók azonban elég árulkodóak: az énekesnő és a rapper között nem csak barátság van.Intim--Megvan minden idők legjobb selfie-jehttp://www.life.hu/news/20140205-ariana-grande-amerikai-enekesno-instagram-selfie-je-lett-a-vilag-legtokeletesebb-selfie-je.htmlAriana Grande Instagram fotóját kiáltották ki a világ legtökéletesebb selfie-jének. Most mindenki tőle akarja megtanulni az önfotózás mesterségét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.