Meghalt az egykori szépségkirálynő és színésznő, Mary Ann Mobley

halál színésznő szépségkirálynő Miss America Mary Ann Mobley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Ann Mobley korábbi Miss Amerika és színésznő kedden hunyt el Beverly Hills-i otthonában. 77 éves volt.

A korona elnyerése után mozgalmas évek következtek az életében: először a színházi világ szippantotta be, főleg híres musicalekben szerepelt, majd Hollywood csábította el. Még Elvis Presley oldalán is játszott.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

De számos televíziós sorozatban is láthatták a nézők. Mary Ann Mobley 1967-ben ment hozzá a szintén színész Gary Collinshoz. Ők ketten ezután beutazták a világot különböző segélyszervezetek oldalán, hogy megpróbáljanak véget vetni a világméretű éhezésnek.

Collins 2012-ben hunyt el. Három gyermekük született – írja a People.

Joaquin Phoenix hivatalosan is meghülyült: eljegyzéssel poénkodott egy showműsorbanhttp://www.life.hu/news/20141209-joaquin-phoenix-eljegyezte-jogaoktato-baratnojet.htmlA színész David Letterman show-műsorában jelentette be a nagynak hitt hírt, mi több, a jógaoktatójából lett menyasszonyával való nem mindennapi találkozásukat is elmesélte. Persze csak viccből.News--Megújul a Facebook! Ezentúl mindent megtalálunk majd!http://www.life.hu/news/20141209-megujult-a-facebook-ezentul-nem-csak-az-emberek-profiljat-hanem-az-altaluk-kozzetett-bejegyzeseket.htmlAkár egy titkos ügynök, úgy nyomozhatunk majd a közösségi oldalon, legyen az barát, ellenség vagy csak egy bejegyzés.News--Összefutott a két uralkodónő: Beyoncé és Katalin hercegnő első találkozásahttp://www.life.hu/news/20141209-katalin-hercegno-talalkozott-beyonceval-new-york-ban-egy-nba-s-kosarmeccsen.htmlÉlete első NBA-s kosármeccsén találkozhatott először a brit hercegnő a popzene királynőjével.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.