Ez hihetetlen! Ez a macska többet keres, mint a legnépszerűbb hollywoodi sztárok

Forrás: Facebook/Offical Grumpy Cat -
Hollywood macska Grumpy Cat kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grumpy Cat, a híres zsémbes macska egyértelműen az internet sztárja, aki ma már többet keres, mint az A-listás világsztárok. Nem semmi!

Ha eddig esetleg nem szeretted a macskákat, most biztos el fogsz rajta gondolkozni, hogy örökbe fogadj egyet. Ugyanis a világhíres Grumpy Cat mára milliárdossá tette a gazdáját. Az egész egy fényképpel kezdődött, amit a tulaj testvére tett közzé a mindig morcos Tardar Source-ról (ez a cicus eredeti neve).

Forrás: Facebook/Offical Grumpy Cat

Pár nap leforgása alatt több ezerre nőtt a nézettsége, majd hamarosan megszülettek az első mémek is. Olyan sikere lett a cicának, hogy lassan egész kultusz épült köré, ami odáig fejlődött, hogy saját weboldala van, ahonnan bögréket, pólókat és más szuveníreket lehet rendelni. Emellett ő a Friskies macskatáp hivatalos arca, saját YouTube-csatornája van, de akinek még ez sem elég, az olvashatja a két könyvet, ami róla jelent meg. Karácsonyra pedig kijön a főszereplésével egy film, Grumpy Cat's Worst Christmas Ever címmel.

Mindez mennyi bevételt jelent? A Glamour szerint megközelíti a 64 millió fontot (körülbelül 25 milliárd forint), amivel olyan sztárok elé kerül Grumpy, mint az A-listás színésznő, Gwyneth Paltrow és a focista Christiano Ronaldo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.