Elképesztően cuki képek: kölyökállatok első találkozása a hóval

Forrás: Flickr -
állat havazás kölyök játék cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kölyökállatok élvezik életük első havas élményét az alábbi fotókon.

Az első találkozás a fehér hóval mindig felejthetetlen mindenki számára. A házi kedvencek sem különbek, nekik is újdonság a hideg, havas táj. Ha már itthon csak hírből hallunk a hóeséséről, akkor nézegessünk imádnivaló kis állatokat a szép fehér természetben. Egy biztosan kiderül a képekből: a cicák nem annyira szeretik a hideget.

Forrás: Flickr

Még több tündéri képet IDE KATTINTVA találsz. Ha pedig további cukiságra vágynál, (mert a jóból sosem elég!) akkor klikkelj nyomban IDE!

Állati barátság – egy kutya és egy delfin különleges kapcsolatahttp://www.life.hu/news/20140919-allati-baratsag-egy-labrador-minden-nap-beuszik-a-tengerbe-hogy-talalkozzon-delfin-baratjaval.htmlLétezhet barátság kutyus és delfin között? Nos, egy igazán különleges videóra bukkantunk az interneten, amely bizonyítja, hogy igen. Ilyen nem csak a mesékben van! NewsOrigoAngyalkutya, álmatlan kutya és a többihttp://www.life.hu/news/20140917-rafael-mantessot-kutyaja-jimmy-choo-inspiralja-alkotasai-elkeszitesekor.htmlRafael Mantessot kutyája, Jimmy Choo inspirálta, a rajz és fotó kombinálásával készült alkotásait pedig az Instagramon is közzéteszi. Annyira édesek!NewsOrigoEgy kutya is meghódította a Mount Everestethttp://www.life.hu/news/20140429-rupee-kutyus-gazdijaval-elerte-nepalban-a-mount-everest-alaptaborat.htmlA hegymászók után Rupee kutyus is elérte az alaptábort. A cuki jószág természetesen a gazdájával indult a hegy meghódítására.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.