Popsiháború indult Kim Kardashian és Pippa Middleton között

Forrás: AFP -
Kim Kardashian Pippa Middleton popsi Katalin hercegnő fenék bulvársajtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin húga szerint nem is lehet egy kalap alá venni az ő fenekét és a veszélyes idomokkal megáldott valóságshow-sztárét – miközben Kardashian kisasszony épp ellenkezőleg vélekedik.

Pippa Middleton bájos formái vagy Kim Kardashian veszélyes idomai? Mióta Katalin hercegnő húga „összehasonlíthatatlannak" nevezte az ő fenekét a valóságshow-sztár híres-hírhedt popsijával, azóta ez a külföldi bulvársajtó legtöbbet emlegetett témája.

Forrás: AFP
Pippa Middleton és az ő feneke Forrás: Northfoto
Kim Kardashian hátsója Forrás: Paper magazine

Döntsd el te: melyik híresnő rendelkezik szebb fenékkel?

Kinek a popsija a szebb?

Magyar származású udvarlója akadt Katalin húgának, Pippa Middletonnak http://www.life.hu/news/20140923-magyar-szarmazasu-udvarloja-akadt-katalin-huganak-pippa-middletonnak.htmlUgyan Katalin hercegné húga, Pippa Middleton két éve él boldog párkapcsolatban Nico Jacksonnal, újabban sokszor tűnik fel egy magyar származású befolyásos férfi oldalán is. News--Orvosai szerint nem tud teherbe esni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20141203-kim-kardashiannak-azt-mondtak-orvosai-hogy-nem-tud-teherbe-esni.htmlA valóságshow-sztár egy magazinnak adott interjújában beszélt testéhez fűződő viszonyáról és gyermekvállalási nehézségeiről.Család--Rejtett felvétel a fenékbámulásról - Ez lenyűgözte a férfiakathttp://www.life.hu/drlife/20141122-a-prosztatarak-megelozesere-hivja-fel-a-figyelmet-a-kampanyfilm-amelyen-rejtett-kameraval-veszik-fel.htmlHoppá! Gondoltad volna, hogy ennyi pasi megfordul egy kerek popsi láttán? Persze.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.