Tüntetés miatt gigadugó várható ma a fővárosban – itt lehet káosz

káosz dugó tüntetés útlezárás Budapest LIGA Szakszervezetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Liga Szakszervezetek demonstrációja miatt a fővárosban és több vidéki városban félpályás útlezárások vannak. Kövesd élőben, hol lehet hatalmas torlódás.

Béremelésért, a munka törvénykönyvének felülvizsgálatáért, alkotmányos sztrájkjogért, a korkedvezményes nyugdíj és a cafeteria adózásának változatlanul hagyásáért félpályás útlezárásokkal demonstrálnak hétfőn a Liga Szakszervezetek. Az akció reggel 7-kor kezdődött és délután 4-ig tart a fővárosban és több vidéki városban – tudósít az Origo, ahol folyamatosan, percről percre nyomon követheted, hol számíthatsz dugóra.

Így néz ki az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza Forrás: MTI/Illyés Tibor

Kulcsár Edina a Miss World 2. helyezettje - Magyar lánynak még soha, hasonló sem sikerülthttp://www.life.hu/news/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje.htmlHatalmas dolog, amit ma átélhettünk a Miss World világversenyt nézve. Hazánk versenyzője, Kulcsár Edina a második helyen végzett. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el!News--Ezek voltak 2014 legjobb pillanatai - itt a Youtube videós visszaemlékezésehttp://www.life.hu/news/20141213-a-youtube-rewind-cimu-osszeallitasaban-idezi-fel-2014-legjobb-videoit.htmlEgyedi videóklipet készített a Youtube, hogy bemutassa az idei év legjobb, legemlékezetesebb pillanatait.NewsOrigoEnnyire nagy a baj? Kihagyhatja az X Factor döntőjét Mel Bhttp://www.life.hu/news/20141213-kihagyhatja-az-x-factor-dontojet-mel-b-betegsege-miatt.htmlKórházban kezelik az egykori Spice Girls énekesnőjét, ami miatt kétséges, hogy részt tud-e venni a tehetségkutató döntőjében zsűriként.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.